Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kérj egy nénit dobozból valakitől.
1edül
Mindent?
Valakitől kérhetnek kölcsön.
Gini!
Válassz
http://www.sportmotor.hu/motor...
És nem röhögni,az egyik legjobb....ha nem a legjobb gépek voltak,a maguk idejében
...azért szépen lemaradok mindíg....lassan éves hsz-ekre válaszolgatok:D:D ...de hát a kor...

Amúgy remélem mindenki jól van, minden happy
Baszki, ez nem semmi....sajnálom... nemhogy azzal a sok majom autóssal foglalkoznának, akiknek fogalmuk sincs miként kelll betenni a xenont, és még mappal is vakítanak, nemhogy éjjel.....

Nem hinném, hogy van jogi alapja annak, hogy leadd a rendszámot, feltéve ha a helyszínen nem vonta ki a forgalomból a motort, bár ennek nincs értelme (némelyiknél hiába is keresni).
Jogász, ügyvéd, vagy esetleg a rendőrségen is lehet érdeklődni emiatt, ...érdekes
...de annyiba ne hagyd a dolgot
hát nem tom, hogy van-e nénijük a dobozba
Ha kocsival akkor beüti a GPS-be a Krk és szállás utcanév házszám dolgot rááll a pályára érdnél majd leesik az A6-ról ahol a néni a dobozból mondja.A határnál felmegy a pályára,zágrábnál átválr rieka felé majd mikor leesik ról fizet kunával a néninek a kisházban x összeget és megy tovább a szállásra.
kocsival mennek, szerintem

Mennék én.... csak ami hiányzik:
-motor
-pénz
-idő

akarat és kedv az meg van
Másik motorral?
Már aki megy elöl és tudja azt amit kell?
Mehetnél te is.
há' ott írja, hogy anyával megy
Megy veled valaki vagy tök natúr egyedül?
, a kék Ivecoról megismerem majd
Ha eljuttatod hozzám, levizsgáztatom, h legalább motorozni tuggyál
Ezen a hídon kell átmenni oda....
H4-es izzó kell bele.
A rendőr miért és milyen indokkal vetette ki? Emiatt kell leadnod a rendszámot?
Keress fel egy jogászt/ügyvédet (BearDr), mert nincs igazuk a veled szemben emiatt intézkedő rendőröknek! Azaz jogtalanul intézkedtek...stb.
Én ha motorozni akarnék tuti nem mennék szigetre.Kompozni kéne.
Vagy fenn rieka és senj közt valahova vagy zadarig.
Senjben a mamzinál van szállás az nemrossz.Zadar után le lehet menni trogirig de addig 150-es fullkanyaros zadar után már jóval egyenesebb.
Az motoros szempontból már nem annyira jó.
500 KM után örülök ha megállhatok, hát még az asszony, előre fosik, h hogy fogja bírni
Egyenlőre az biztos, h előre
mondjuk én a helyedben nem mennék a krk-re inkább mennék le Trogiba vagy még lejjebb
Hova mentek?
Amúgy Karlovacig uncsi.Karlovactól fincsi.
Ha én végigmenem akko a profiknak ujjgyakorlat.
Fürdőgatya és píz legyen nálad.
Nekem jó...
Ja jólvan, nem görcsölök, megyek azt kész, majd kialakul
Henti!
Az FKK- feliratú táblákat kövezsd
http://www.google.hu/search?hl...