Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaérkeztünk. Természetesen majdnem végig esőben,mint ahogy érkeztem is
Henti,Fruttika sziasztok utólag is,mert elkerültük egymást a távozásotokkor.
A pénzügyekről: nem értem,hogy jött ki a 2.szálláson a 23400Ft.
Odaérkezésem délutánján a házigazda megkérdezte,hogy egyedül alszom-e ott? Mondtam igen. Reggel ismét beszéltünk,és nyugtázta,hogy egyedül voltam.Másnap megkérdezte ismét,hogy hányan leszünk.Mondtam 3-an,mert úgy tudtam a Kéri Feri is ott fog aludni.Ezt is nyugtázta,mind este,mind reggel az eljövetelem előtt.Ez nálam 4x valahány forint,ami nem 23400.
DE.. mivel Dancsiék is ott aludtak nem hivatalosan a földön,azért is adtam még reggel azt az 5 rugót. Amennyiben valamilyen oknál fogva őket "hivatalossá"tették anélkül,hogy tudtak volna róla,hogy egyánltalán ott aludtak,akkor azt természetesen rendezem,és utalom azonnal.
A többit rendeztem mindenkivel.
Úgyhogy ha ez volt az ottani hiány oka,akkor elnézést, küldd a számlaszámod és az összeget Krisz légyszíves.
Amúgy kiválóan éreztem magam,köszi a lehetőséget!
5000 előre + ott kértél tőlem 3500 ere dobtam 4000 ennyi ! A Henti mint uri közönség kb. 15perc alatt pakolt és távozott az Én felfogásom 30perc volt így megbeszéltük telefonon a 4200 kedden vágom hozzá a piacon !
ha már? homárok vagyunk :) kérdés Lacosz vetetett velem pl. 2x2L (2600) Egri bort amit Én pengettem ki, ez bele számoltad Henti a közösbe hús közrt stb.? Csak kérdem Én bort nem iszom sört vittem eleget (igaz hoztam is haza tehát a közösből ittunk?) ezt minek írtam le Egészségetekre azt kész!
Mondjátok mi van még ami az Én saram és annyit adok azt kész!
De ami a lényeg, az szerintem a szállás előre szervezett létszáma? Ha abból indulsz ki hogy kevesebben voltunk minimum Olddal, igaz ott meg a Dancsiék "mint talajgombák " hédereltek esőmentesen?!
Na ezt a részét Én nem értem!
Hy
Én adtam a Krisznek 5+3=8 a szállás nállam ok!
Hentivel meg én számoltam el esőként:)
Egyébként itt a jó idő..............mért nem 7-végén jött neki össze
Bár 1 szavunk sem lehet,mi nem áztunk...se oda-se vissza
Sziasztok
A részegedő szállás dijjába Én biggyesztettem a 7400-et itt mindenkinek ennyit kellett volna fizetni, tehát onnan mindenki fütyül neked ennyi vagy annyival. a 11000-res utánpotlásra hoztam egy pirosat meg egy zöldet (2100-é) azé kértem egy ezrest így abba is beszálltam. Nállam rendben minden
Szállás 1 részegeskedő :
Előleg : 20,000
Utólag : 22,000
Amit ebből kaptam előre : 7,400+5,000+5,000+5,000=22,400.
Itt a mínusz : 19,600.
Szállás 2 józanodó :
Utólag : 23,400
Amit ebből kaptam utólag : 7,400+5,000= 12,400.
Itt a mínusz : 11,000.
Alkoholpótlás : 11,000
Mondjuk ezt lehet , hogy egyedül ittam meg ! ,
Na ez 41,600 , ez nem tiszta , hogy kitől mennyit kaptam meg .
Senkit sem szeretnék megbántani , mert én nem írtam fel , hogy kitől mennyit kaptam , de valahogy nem kerek a dolog .
Tehát mindenki adja össze a fejében , hogy mennyi pénzt adott nekem , és ha valami kimaradt akkor megköszönném ! , ,
Egyébként meg olyan kibaszottul jól éreztem magam , hogy nekem mindegy mennyibe volt ez a buli , és elnézést kérek mindenkitől akitől megkaptam a lóvét! ! ! , , , , , , , , ,
Tudjátok, hogy a BMW-sek miért nem köszönnek egymásnak?
Mert Úgyis találkoznak a Szervizben!
, ,