hát jól elvagyok tűnve az biztos,nem csak ti nem hallotok rólam,szite a család se lát,sok a meló rengeteg!na de ez már más tészta!
néha azért bele olvasgatok a fórumba,sajnálattal olvastam h mi történt!
h vagy?vállad mükszik?motor felépült?
Csinálok pár képet róla délután azt feldobom.Az árávalsem vagyok tisztába, nem tudom mit lehet érte kérni. Nem akarok pofátlan lenni, de gombéé se adnám oda
Szeva Dixi Rég nem hallottunk rólad
Zoli32, köszi a kisegítést Te eladnám az SV-en volt Tunder karbon dobomat, nem keresett valaki mostanában dobot odaát
először is boldog névnapot a Laciknak!sok jágernacit,és hu..os húst
aztán
mikor fndi feltette (köszönöm neki,mert amugy fogalmam se lett volna róla) hogy a Gsreken cserélik a rossz fesz szabályzót,örültem hogy kifogtam 1 olyan motort ami nincs közte a felsorolt alvszámú motoroknak!ma viszont ajánlott levél jött kedves suzuki zrt.-től hogy fáradjak be egy szervízbe cseréltetni!
majdnem 18 ezer van benne,semmi változást nem vettem észre,de lehet h tényleg nem ok?na majd kiderül a 18as szervízen,most már ígyis-ugyis be kell menni
néha azért bele olvasgatok a fórumba,sajnálattal olvastam h mi történt!
h vagy?vállad mükszik?motor felépült?
Én a Yoshit passzoltam el a múlt héten 2 nap alatt.
Zoli32, köszi a kisegítést Te eladnám az SV-en volt Tunder karbon dobomat, nem keresett valaki mostanában dobot odaát
először is boldog névnapot a Laciknak!sok jágernacit,és hu..os húst
aztán
mikor fndi feltette (köszönöm neki,mert amugy fogalmam se lett volna róla) hogy a Gsreken cserélik a rossz fesz szabályzót,örültem hogy kifogtam 1 olyan motort ami nincs közte a felsorolt alvszámú motoroknak!ma viszont ajánlott levél jött kedves suzuki zrt.-től hogy fáradjak be egy szervízbe cseréltetni!
majdnem 18 ezer van benne,semmi változást nem vettem észre,de lehet h tényleg nem ok?na majd kiderül a 18as szervízen,most már ígyis-ugyis be kell menni
Erről beszélek
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Kerest Balu 105-öt az adás-vételen
GSR600-hoz keresek jobb oldali lábtartó pedált.
Ha valaki esetleg tud, írjon
Köszi!
Jóreggelt, cép napot mindenkinek
Néked is László
1-ébként boldog LÁSZLÓ-napot
Mit mit lehet készíteni, hát sörbetet