Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legjobb szerszám és a legjobb megoldás is csak hozzáértők kezében képes jól működni
Honnan tudod, hogy 450 Nm-el volt meghúzva?
Ki sem bírna annyit.
de csak ha partiba baszunk közbe
semmi köze az autószereléshez,,,nekem azt mondta,hogy tegyek hosszú szárat a 36os krovára,tegyem a főtengelyre és akasszam be a nyúlványra,majd indítsak rá....ez az autószerelés nála,,,ez neki megoldás,,persze hallgattam rá,természetesen pofán röhögött a 450 NM-rel meghúzott anya
Szia kukibácsi !

Ehhez volna eszed , mi ? !
Hétvégén is jöhetsz , legfeljebb jól bedrogozunk amíg iszunk , és lemegyünk a Soundra ! , , ,
Szerintem most itt vagyunk a telken szabin .
hétköznap nem tudok
köszi de leginkább akkor mennék, amikor ott vagytok
Lejössz a balcsira vagy nem ?
nem vázba, hanem suzuki blokkba egy egész jamaha motort
Suzuki vázba , yamaha blokkot ? Te tényleg nem értesz hozzá ! ,
Rakasd bele az R1-et... nekem is az volt az első 6000 km alatt....
Lehet, sőt inkább biztos, hogy túlgörcsölöm a dolgot. Úgyhogy inkább kussolok.
Na , erről beszélek , ne kérdezz fölösleges baromságokat , mert ilyen hülye idióták tudnak csak válaszolni , mint a Gina , aki teljesen elbizonytalanít , mert ő sem ért hozzá csak járatja itt a pofáját és még egy láncot sem tud befújni egy motoron .
Nem tudom , az az igazság , hogy amíg nem lesz vesegörcsöm , szerintem nem megyek be , de itt vagyunk lent szabin és anya elég terrorista ilyen szempontból .

A helyen meg azért került idézőjelbe , mert az az Yvett helye , és mivel főzni még nem tudsz olyan jól , de szo..i már igen , egyenlőre maradok az asszonyomnál ! , , ,
Kösz, most megint jól elbizonytalanodtam
Meddig leszel a kórházban? Mikortól meddig?

nagy macera az nekem kocsival lecuccolni a motoros cuccomat és aztán meg ugyanez vissza.....
A helyen miért került idézőjelbe?
Kedden vagy szerdán megyek a kukihoz a balcsira , ha lejössz ide , akkor felülhetsz a "helyedre" és mehetünk egyet halacskázni !
Bármikor jöhetsz !