Gergő, valamit te sem csinálsz jól, mert most is azt írja, hogy a fájl letöltési ideje lejárt és még csak egy órája tetted fel.
Laci képeit viszont ugyanarról az oldalról simán le tudtam szedni
Egyébként augusztusban én szívesen bevállalnék még egy ilyen pályanapot. Ez az első tökéletes volt az ismerkedéshez, hogy rájöjjek, hogy hol vannak a gyengéim. A következő (már új gumikkal) szerintem még jobb lenne
Tényleg hajlékony a fiatalság!
Én meg alig bírok járni, olyan izomláz van a combomban.
Augusztusban akkor újra? Vasárnapi nap lesz a következő, családi pikniket is lehet szervezni
augusztusba remélem én is tudok menni...
A képek jók...jól mentetek...
Gergő, valamit te sem csinálsz jól, mert most is azt írja, hogy a fájl letöltési ideje lejárt és még csak egy órája tetted fel.
Laci képeit viszont ugyanarról az oldalról simán le tudtam szedni
Egyébként augusztusban én szívesen bevállalnék még egy ilyen pályanapot. Ez az első tökéletes volt az ismerkedéshez, hogy rájöjjek, hogy hol vannak a gyengéim. A következő (már új gumikkal) szerintem még jobb lenne
Üdv
Peti
Mondtam, hogy ne melegitsd túl nem ?!
mi van a kesztyüsel ?
Hát szerintem az nekem már nem fog menni, idén ez az egy fért bele Ezekkel a gumikkal már amúgy se mennék, majd jövőre valami tapadósabbal
Én meg alig bírok járni, olyan izomláz van a combomban.
Augusztusban akkor újra? Vasárnapi nap lesz a következő, családi pikniket is lehet szervezni
Divatos a sapek:)
nem hord ruhát:)
A patakra jár mosni:)
és kezében tartja-szorítja a villámokat:)
JAH....ÉS CSÖNDBEN ÜCSÖRÖG:)