Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most töltöm fel a Norcsi képeit egybe, neked megy a mail a linkről, de ki teszem ide is
Szia Krisz!
Jön a BusaBébi ?
Szia frutti !
Igenis
Tiszta apja
Fiam lesz ! , , ,
Hello mindenki ! .....
Halihó! Én csak ezt tudtam letölteni, a többi már nem érvényes elvileg... pedig jó lenne az előző két adagot is megkapni.
Szervezhetnél valami kis túrát felétek, mert azért a mátrai 24-esen kívül (ami már szinte botrányos minőségű) vannak még jó kis kanyargós utak.
Pedig mi láttunk 4 sikóernyőst, kb fél2-2 között. De aztán kezdett borulni, úgyhogy hazatéptünk a 3ason. Haver meg telibevert egy galambot, még jó, hogy a villát kapta el, és nem őt...
Dehogy repkedtek azok, max. pár méterrel a föld felett...
Egerben is jártam ma... igaz sietősen, aztán Mátraházán dobtam egy vega burgert. Pedig eszembe volt, hogy hívlak, de a dombtetőn nem volt térerő, Mátraházán, amikor megálltam meg már hazafelé tartottam.
Bakker ott voltunk pár km-re egymástól.... Egerből láttuk a siklóernyősöket, még mondtam is a havereknek, hogy repkednek a bácsik....
Ma nyomtam egy mátra kört, elugrottam megnézni a cimbiket Fedémesre, hogy mit bohóckodnak a siklóernyő tanfolyamon. Hát ehhez nem lenne türelmem az tuti. 10-14 óra között egyszer tudtak menni, azaz egyszer 1-2 percet. De szép táj az tuti.
Folk huszár, létezik, hogy a motorodat láttam Recsken? Ugyanaz az ezüst-kék változat volt.
Pedig nem mentem gyorsan, Bükk fóbiám van te is tudod A két SV-s haverom viszont azt hitte rád, hogy én vagyok, majdnem meg is álltak amikor te, akkor kapcsoltak, hogy nem jó GSR-t követnek
Én meg is álltam, visszafordultam, de már nem láttalak sehol. Figyelembe véve a tempódat nem tettem kísérletet arra, hogy utolérjelek
De szerintem, mert én meg úgy láttam, mintha te lettél volna
Gergő, nem téged láttalak ma a Bükkben úgy negyed kettő körül? Én épp lefelé tartottam a bükkszenti elágazótól, felfelé pedig jött egy GSR, csak nem figyeltem annyira, hogy meg tudtam volna állapítani hirtelen, hogy te voltál-e az.

Üdv

Peti
Köszönjük
majd össze válogatjuk
Hát sajna ez most így marad, mert azt hittem már soha nem érek a végére. Napi bontásba teszi fel a fényképezőm a képeket és mind külön albumba. Szerintem én ezen már nem tudok változtatni.
Örülök, hogy végre feltettem.
És az utolsó adag:
http://www.mammutmail.hu/?acti...
Bízom benne, hogy kedvetekre tudtok válogatni.
az a baj hogy mindegyik csomagban ugyan azok a fájl nevek vannak és külön könyvtárba kell rakosgatni őket ( Türnitz 001. 002, 003 )
http://www.mammutmail.hu/?acti...

És még mindig Türnitz 2011.06.12.
jó most