Pedig mi láttunk 4 sikóernyőst, kb fél2-2 között. De aztán kezdett borulni, úgyhogy hazatéptünk a 3ason. Haver meg telibevert egy galambot, még jó, hogy a villát kapta el, és nem őt...
Dehogy repkedtek azok, max. pár méterrel a föld felett...
Egerben is jártam ma... igaz sietősen, aztán Mátraházán dobtam egy vega burgert. Pedig eszembe volt, hogy hívlak, de a dombtetőn nem volt térerő, Mátraházán, amikor megálltam meg már hazafelé tartottam.
Ma nyomtam egy mátra kört, elugrottam megnézni a cimbiket Fedémesre, hogy mit bohóckodnak a siklóernyő tanfolyamon. Hát ehhez nem lenne türelmem az tuti. 10-14 óra között egyszer tudtak menni, azaz egyszer 1-2 percet. De szép táj az tuti.
Folk huszár, létezik, hogy a motorodat láttam Recsken? Ugyanaz az ezüst-kék változat volt.
Pedig nem mentem gyorsan, Bükk fóbiám van te is tudod A két SV-s haverom viszont azt hitte rád, hogy én vagyok, majdnem meg is álltak amikor te, akkor kapcsoltak, hogy nem jó GSR-t követnek
Gergő, nem téged láttalak ma a Bükkben úgy negyed kettő körül? Én épp lefelé tartottam a bükkszenti elágazótól, felfelé pedig jött egy GSR, csak nem figyeltem annyira, hogy meg tudtam volna állapítani hirtelen, hogy te voltál-e az.
Hát sajna ez most így marad, mert azt hittem már soha nem érek a végére. Napi bontásba teszi fel a fényképezőm a képeket és mind külön albumba. Szerintem én ezen már nem tudok változtatni.
Örülök, hogy végre feltettem.
Jön a BusaBébi ?
Egerben is jártam ma... igaz sietősen, aztán Mátraházán dobtam egy vega burgert. Pedig eszembe volt, hogy hívlak, de a dombtetőn nem volt térerő, Mátraházán, amikor megálltam meg már hazafelé tartottam.
Folk huszár, létezik, hogy a motorodat láttam Recsken? Ugyanaz az ezüst-kék változat volt.
Üdv
Peti
Örülök, hogy végre feltettem.
http://www.mammutmail.hu/?acti...
Bízom benne, hogy kedvetekre tudtok válogatni.
És még mindig Türnitz 2011.06.12.