Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áh ezeket nem lehet meghatni, ezek kemények mint a vídia ha kint lesz a kő, talán más eszközökhöz kellene nyúlni, előtte csak elhúzni az orra előtt a madzagot
Bent voltam egy pár órát , de amint kitisztultam egyből elkezdtem kunyerálni a dokinénitől , mondtam is neki , ahhoz hogy így érezzem magam a jagermacitől , nagyon butára kell innom magam , de akkor büfi van , de nem tudtam meghatni .
a "szerezni" kimaradt
nem gond, a fontos, hogy távozzon a kő
az durva lenne kellene belőle egy kisebb dózist, még jól jöhet
Köszönöm , de az a baj , ha pisilés közben szorítják a kezem , sza...m is kell ! , , , ,
Akkora fájdalomcsillapítót kaptam , hogy két percig nyomta vénásan belém a csaj .

Mondjuk nem rossz a cucc , pár perc múlva azt sem tudtam hol vagyok , erre inni egy kis jagermacit ! , , ,
és persze közben majd szorítom a kezed vagy te az enyémet , mert lehet hogy közben elájulok
Szia! szegénykém az pokoli kín már jobban vagy? a kő kihajtása nem lesz vidámvasárnap, gyűjtsd az erőt hozzá de ha akarod, segítek megszülni majd együtt végezzük a légzőgyakorlatokat
Szia !

Ne tudd meg . , ,
Nem ér kiröhögni a kissebbet
, ,
Fuck....én meg már azt hittem asszonypajtás lakója
'takko jobbulást
Fu, perverz állatok
Olyan vesegörcsöt kaptam ma , hogy senkinek sem kívánom , fél órán keresztül megszólalni sem bírtam , csak kapaszkodtam egy székbe , bevittek kórházba , és ez a kis geci kavics boldogít most !
Van , mondták a kórházban , hogy feldugnak a pisilőmön valami katétert /itt majdnem dobtam egy hátast / , és megbirizgálják . , ,
Norcsi összes türnitz-it képe INNEN letölthető
Mondogasd csak magadnak Van ott más megoldás is
Ezt csak a kis pöcsömön keresztül tudod kiszívni , de köszönöm !
Majd segitünk Sirkon, megtoljuk neked lentről felfelé
Gratula
Már fél centi ! , ,

Az a baj , hogy két hét múlva meg kell szülnöm . , , ,
Na ez most igen vagy nem ?