Illik ilyet kérdezni bammeg, ez indiszkréció egyenlőre élvezem a nyarat, robogón elégítem ki a két kerékétvágyamat, nem akarom elrontani ilyen "semmiséggel" a kedvem
Nem tudom nem mertem megkérdezni de nagyságrendileg csak 100 egység csak a szorzót nem tudom
Huh, nem számoltam. De szerintem erősen türnerspitzer (desszert) vagy mi függő volt
De ha jól rémlik általában egy literrel többet tankoltam a kutakon a GSR-ekhez képest a túrán, tehát 6 liter körül lehetett.
26-án lesz a lomtalanítás..... már kedd-szerda óta ilyen formán foglalják a helyet a cigányok.
A környező házak parkolóit is belakták.... ricsajoznak, igazi cigányéletet élnek 3-4 napja...mocskot, retket hagyva maguk után
Már rakosgatják ki a "Lomtalanítás Foglalt" táblákat a házak elé!
Durva! Mi a f..szt képzelnek ezek?
Aztán még milyen mocskot hagynak majd még a cuccok szétszórása után.... pffffff
ui: az utcazenészeket meg akarják büntetni közterület foglalásért
Ezek a cigányok akkor mit csinálnak?
Persze senki nem megy oda hozzájuk..... jellemző, magyarország
(direkt)
Nem tudom nem mertem megkérdezni de nagyságrendileg csak 100 egység csak a szorzót nem tudom
De ha jól rémlik általában egy literrel többet tankoltam a kutakon a GSR-ekhez képest a túrán, tehát 6 liter körül lehetett.
26-án lesz a lomtalanítás..... már kedd-szerda óta ilyen formán foglalják a helyet a cigányok.
A környező házak parkolóit is belakták.... ricsajoznak, igazi cigányéletet élnek 3-4 napja...mocskot, retket hagyva maguk után
Már rakosgatják ki a "Lomtalanítás Foglalt" táblákat a házak elé!
Durva! Mi a f..szt képzelnek ezek?
Aztán még milyen mocskot hagynak majd még a cuccok szétszórása után.... pffffff
ui: az utcazenészeket meg akarják büntetni közterület foglalásért
Ezek a cigányok akkor mit csinálnak?
Persze senki nem megy oda hozzájuk..... jellemző, magyarország
(direkt)
nekem 6-6.5 körül evett,de mondjuk az 1000-es:)
Abdul neked?
Nektek mennyit evett kint az Osztrák szerpentinezés nél a GSR?KB?