Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisz basszus most olvasom nagyon sajnállak TÖKÖS! Kitartás a szülés fájdalmas lesz készülj tornával ! Fél lábon lépcsőzés le az akárhányadikról a lakásból :(((( és sok folyadék ennyi amit simán tehetsz

Legalább most lenne pinád mi?

Baszki az jutott eszembe hogy iszol Te rendesen mostanában ? Mert nem lenne ilyen problémád! Térj át a sörre IS IS IS IS
Mit is lehet a sörös dobozból készíteni?
Jó estét all

MA Igazoltan távol
Gergő köszönöm a segítségedet! Én napok óta csak kínlódtam vele! Remélem tetszenek a képek. Mindenkinek pusza
Nóra
GRKrisz neked jobbulást és ne igyál legközelebb annyi vizet mert itt az eredménye! Istvánnak mikor volt őt ugráltatták, mert hogy akkor könnyebben távozik a kő. Szóljak a nejednek, hogy egy kicsit ugráltasson téged?
Zoltán akkor rakd már vissza mert nem lehet letölteni
miiiii?
jobban vagy faszos?
Ááááááááááááááááá az de szar
Pfuuu , szar volt mi
Vannak nálam is élmények bőven:)
Lehet nem türne "nyomdafestéket":)
Értem,kezdésnek 1 progi?:Szigetszentmiklós-on lessz Kárpátia 1-én?valaki?
Úgy néz , hogy belecsaphatnánk a lecsóba , mert megyek szabira , tehát ráérek kijózanodni , csak nem tudom még mikor szarom össze magam ettől a kavicstól .

Szóval mindenki úgy készüljön jövő hét szombatra , hogy eszünk-iszunk , csak nem tudom most megígérni .
jaj a pusztavacsi találkozókat de szeretem
már 2-szer voltunk
? ?
Csak te?vagy úgy ámblok cuzámen a "szomjas" banda?
Szia lacosz !
Köszönöm .
Arra azért készüljél , hogy szombaton kimosom egy kis jagermacival a kavicsot !
Kitartás Krisz:)
Én egyik évben Pusztavacsi találkozón úgy eláztam:)))Szó szerint,meg amúgy is,reggelre 10 cm vízben ébredtem,nem volt"erőm"behúzni a sátor cibijét:)
3 nap mulva a vesém beadta a kulcsot:(Alvadt vér félét pisiltem:(
AZT HITTEM BESZAROK ÚGY FÁJT:(
De te erős vagy:) rögtön sziklával kezded:)
Jobbulást!
Szia !
huh megnyugodtam na tiplizek, szép estét, jobbulást és vigyázz magadra!
Azóta ki lett csalogatva .
erről nem akarok tudni igen-igen vizuális típus vagyok
Szia GsrHenti !

Én meg vizet inni voltam Dunaújvárosban . ,
A madzagnál azért egy kicsit vastagabb , bár amikor először megvizsgáltak és le kellett vetkőzni teljesen , mintha úgy láttam volna , hogy csaj vagyok , mert eltünt a cerka , mint csiga a házban ! , , ,
Én meg fagyizni Egerben
Sziasztok
Voltam halacskázni Szigethalmon
a mézeset