Ne mókázzátok ezt el plíz , szemét szarul nézhet ki és komoly fájdalmai lehetnek. Ide se nagyon kukkol be és melózni se tud, basszus rendesen sajnálom
Ha túl lesz rajta, majd kiröhögjük
Ma kaptam hivatalos levelet a Suzukitól, hogy GSR-em éppen beleesik abba a szériába, melynél meghibásodhat a feszültségszabályozó, így vihetem a szervizbe.
Mondjuk annyiból jól jön, hogy most jött a levél, hogy úgyis ca. 5.500 km van a mociban és akkor már a szervizben csináltatom a 6 ezres szervizt. Lesz legalább megint pecsétem és továbbra is él a garanciám.
Közületek kapott még valaki levelet, vagy mind a szóráson kívül vagytok?
Van egy kérdésem is rögtön! Hol érdemes vennem a moccra hátsó fékpedált, illetve bukógombát? Volt egy kis félreértésem az esssőővel meg az útburkolattal..!:S
Tudom, hogy nem játék.....
Én röhögtem a saját esetlenségemen, bénaságomon is.... mert akármilyen nehéz és szar volt/van..... attól még vicces amit bénázik az ember... vagyis én
Ha túl lesz rajta, majd kiröhögjük
De tudjátok, hogy az új ruháján direkt van kakilóvédő felvarrva....
Húúú bazz......
most olvasom..... javujjá szépen megfele.....
Ezek szerint a közös utunkon te kaptad be a legyet, pedig én voltam az utas....
Ma kaptam hivatalos levelet a Suzukitól, hogy GSR-em éppen beleesik abba a szériába, melynél meghibásodhat a feszültségszabályozó, így vihetem a szervizbe.
Mondjuk annyiból jól jön, hogy most jött a levél, hogy úgyis ca. 5.500 km van a mociban és akkor már a szervizben csináltatom a 6 ezres szervizt. Lesz legalább megint pecsétem és továbbra is él a garanciám.
Közületek kapott még valaki levelet, vagy mind a szóráson kívül vagytok?
Üdv
Peti
Túl vagyok egy ilyen szülésen én is már .
Akkor a 7.-en laktam lépcsőztem nem keveset , a Doki ajánlására közben sört kellett innom / receptre nem írta ki sajnos / forró kád víz és távozott
Ezért iszom a sört , nem az íziért
Próbáld ki te is a sör teráPIÁT , nem bánod meg
BOLDOG László napot Szolnokról is !
de én meg számítom neked 22-be és a posta az enyém
Nóra és István
Vagy ebay.
Van egy kérdésem is rögtön! Hol érdemes vennem a moccra hátsó fékpedált, illetve bukógombát? Volt egy kis félreértésem az esssőővel meg az útburkolattal..!:S
Köszönöm a válaszokat!:)
Tomi
Boldog Népnapot!