Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

trafi? az nem jó bazz....remélem nem fosztanak ki az osztrák rendőrök!
annyira nem volt inditatásom erőlködni meg nem akartam,bár így is az lett a vége következőn ott leszek
kár hogy nem jöttél tegnap! Jó móka volt!
JÓÓÓÓ reggelt skacok.
Jó reggelt!
Jóreggelt
na,akkor jó,ha no probelmo,,,mi volt?
Hella alles. Szomoruan olvasom a híreket. Henti lehet valaki bekente kacsazsírral hogy fényes legyen. Itt minden. OK. Van egy pár trafis kép meg volt akció is de noproble
Sziasztok!
Segítsetek please, GSR600 K7-nél a fékkar ki van gyengítve, de a kuplung nincs? Most néztem a motort és fura volt, fékkar lukacsos, bemart, gyengített, kuplung meg tömör...

Amitől viszont vigyorgok, hogy most mentem is vele, igaz nyúlfarknyit, de amikor leszálltam úgy remegett a kezem, mint egy gyereknek és 5 órája vigyorgok :D
most ezt nem értem,vigyem vagy ne amikor eladtam neked ,akkor már ez volt fent ,és akkor jó volt!a nyomást újra megnézem,holnap!olyan mintha valamilyen anyag rákerült volna lehet valakinek útban vagy és kiakar csinálni
Haza se hozd, a Petinél 1 hátsó M3 újba, mehet is rá! Áthozod, vissza viszlek aztán fizetem , nem szórakozok
az én fényem már fakó,Te meg éjjel is Nappali fényt adsz magadról
én csak karcolgattok ,,,,,,,,engem még csak most políroznak ,Te már rég ragyogsz
rosszul hangoltam volna össze a karbit?
ne haragudj testvérem,de ebből nem nyitok vitát,,,látszik a rátermettséged és magabiztosságod,,,,szerintem egy körön 3at vernél rám,,,sokkal jobb vagy
fasza!pláne mikor a körforgó előtt visssza küldted ,durrogott mint állat
nem!Te mész jobban mint én,és régebb óta tolod mint én
tényleg?
de évekig jó volt ,pályán is így mentem ,,,,,,,,,, akkor most is jónak kell lenni!
azt mondják,hogy minden a pilótától függ,,,,pedig te jól motorozol,sokkal jobban mész mint én
engedj le abbol a 2.3-ból...az melegen még több
nemá,,,mitől félsz?ha félsz megint esel
Jó az a Bandika