Hella alles. Szomoruan olvasom a híreket. Henti lehet valaki bekente kacsazsírral hogy fényes legyen. Itt minden. OK. Van egy pár trafis kép meg volt akció is de noproble
Sziasztok!
Segítsetek please, GSR600 K7-nél a fékkar ki van gyengítve, de a kuplung nincs? Most néztem a motort és fura volt, fékkar lukacsos, bemart, gyengített, kuplung meg tömör...
Amitől viszont vigyorgok, hogy most mentem is vele, igaz nyúlfarknyit, de amikor leszálltam úgy remegett a kezem, mint egy gyereknek és 5 órája vigyorgok :D
most ezt nem értem,vigyem vagy ne amikor eladtam neked ,akkor már ez volt fent ,és akkor jó volt!a nyomást újra megnézem,holnap!olyan mintha valamilyen anyag rákerült volna lehet valakinek útban vagy és kiakar csinálni
Segítsetek please, GSR600 K7-nél a fékkar ki van gyengítve, de a kuplung nincs? Most néztem a motort és fura volt, fékkar lukacsos, bemart, gyengített, kuplung meg tömör...
Amitől viszont vigyorgok, hogy most mentem is vele, igaz nyúlfarknyit, de amikor leszálltam úgy remegett a kezem, mint egy gyereknek és 5 órája vigyorgok :D