Hali, nekem csak két dolog ütötte meg a szemem:
- rendszám: nekem UHS464 volt és 2006/05 üzembe helyezés
- szimmering 15ekm-től haldoklik?... nekem anno 43ekm-t kibírt zokszó nélkül és FNDI-nek is csak ráhatással lett problémás , de neki is legalább 30e volt akkor a gépében
végigolvasva a témát, csak annyit mondhatok, hogy írigyellek Benneteket, hogy ez a legnagyobb gondotok szívesen cserélnék bármelyikőtökkel sorry, hogy beleugattam, de vicc az egész én bármelyikőtökkel összefeküdnék, és konkrétan leszarnám az egészet, ha egy ilyen túrán ilyen társasággal részt vehetnék és mostantól lehet utálni
Sziasztok!
A nevem Szilárd, évek óta abbahagytam a motorozást (legalább 10, többet nem merek bevallani :) ) Egy reggel felkeltem és a bambulva a kocsimból, mereven bámultam, hogy az összes kollégám elkerekezik mellettem a kis bringájával, majd beérve megkérdezték, én miért nem kétkerekűvel járok? Lehet nem erre gondoltak, de azóta egyfolytában keresem az igazit, persze motort :)
Úgy tűnik megtaláltam és GSR600 lesz.
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni és esetleg ismeri a választott motort/tulajt, soha nem elég az infó.
Ez egy Ezüst 2007/4-es Gödöllői paripa, 15000km körül, UHM-583, minden gyári, kivétel a kormány, kicsit szélesebb és bandázzsal van becsavarva, mert elég ronda a színe (vörös). Persze azonnal csúszásgyanús lett, de ott van a gyári kormány is, súlyokkal együtt és a szerelőm átnézte, semmi hibát nem talált, tavasszal mentek vele utoljára, sokat állt, vizsga lejárt, jobb első szimering haldoklik, láncban még van, első fékek kopottak, szezon közben már cserélendő, Metzler Sportec m3 gumik vannak rajta, 9000-nél lecserélte az eredetieket, azt mondja elkoptak.
Ha valaki ismeri a motort, vagy a tulajt, minden infó érdekel, előre is köszönöm a segítséget!
Korrektnek és egyenesnek tűnik a srác, de a paranoia nem azt jelenti, hogy nem üldöznek! :D
Krissal
Nopara!
yógyulj meg! Sajnálom, nagyon, hidd el!
Nem TÉGED akartalak bántani, de mondanám, hogy szóból ért az ember. Én nem értettem meg akkor a problémát! Bocsánat!
Kedves Oldklu!
kívánok jó szórakozást ,jó motorozást Mindenkinek!nem kell túlbonyolítani a dolgot ,ez így történt!sajnálom,hogy nem lehetek ott magyarázkodnom nem kell,de elmondom,hogy a különszoba azért kellet volna,mert Beteg vagyok !Emésztésemmel baj van,miszerint ha ilyen emberek vannak körülöttem ,akkor folyamatosan HÁNYOK! nekem kellemetlen Épségben gyertek haza
- rendszám: nekem UHS464 volt és 2006/05 üzembe helyezés
- szimmering 15ekm-től haldoklik?... nekem anno 43ekm-t kibírt zokszó nélkül és FNDI-nek is csak ráhatással lett problémás , de neki is legalább 30e volt akkor a gépében