Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat 6 kor indulás.Jó utat nektek is.Majd eccer ütközünk.
igyis ugyis
Hát szégyelld magad Én reggel 8kor indulok holnap, 11re Bicskén kell lennem mert szétküldik a seggem, ha kések

Széles utat neked/nektek is!
Má vár a szállás.Szombat 7 kor indulás.És a lenti rész felé megyünk.
Gyere Türnitz felé
Szlovénia-Ausztria..............meg ki tudja................ami belefér a 3 napba.
Te hova ?
Ja.Szombaton indulás.
Én is fel ácsoltam rá a zsákot, reggel már csak felülök és GO Este meg megisszuk a pertut
Hát amennyi cuccot láttam Old motorján reggel, szerintem egy guminőt is el tudott rejteni felfújva.
Holnap ilyenkor már sörözééééés
Mindenki pakol ezerrel
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hol és milyen láncot érdemes beszerezni gsr-re természetesen nem lezárni akarom a motort.
Nyomtasd ki
remélem mindenki memorizálja az osztrák térképet
a második verzióra szeretnénk rátalálni asszem
Old fehérnemű bűnbarlangjánál jártam... legalább fél órás késéssel indul a társaság, így lehet holnap utól is érjük őket

Holnap a délelőtti társaság végü melyik útvonalon indul? Ha el tudok szabadulni, akkor talán 1-kor én is útra kelek, így a 200. km-eteknél be is tudok majd csatlakozni, amikor először kell benzint vadásznotok Lacinak...
ügyesek legyetek a Luisban
Jó utat az első csapatnak! Holnap találkozunk
Jó Reggelt Világutazók!
Aki jön! Azoknak:
Kényelmesen és figyelve, hogy a falvak elején, néha a közepén van egy-egy szürke 120 cm magas elektromos szekrény szerű valami, ami az esetek nagy részében hátulról fotózik! Az osztrák át is küldi Magyarországra a sztárfotókat! Ócska autó az út szélén és ül benne valaki, így is csinálják. Menet közben az autópályán, közúton nem igazán. A rendőrökkel udvariasan, mert sok tud, de legalább ért magyarul! Alkudni lehet! Nincs pénzem, az nem érv! Autójukban van hitelkártya olvasó!
Széles utat, gumifákat! Old!
jó reggelt
jó reggelt!
Na látod, a végén előjönnek egyéb észrevételeid is....
Hasonlítsd össze a két oldali tárcsát, betétek helyzeteit, tárcsa távolságát a villától, féknyergek helyzetét..... vedd ki az első kereket és rakd vissza...stb. Lehet elmozdult valami a csúszáskor és így a helyére kerülhet.
Lehet, hogy a csúszás óta, hozzám már így került.
A dugattyúkat azért majd megnézem, nem nagy kaland egy tisztítás, addig is szorosodik a kapcsolatunk a kedveskével

Valami szorulás valószínűleg van, mert folyamatosan surolja a betét a tárcsát, ez az előző motoromnál nem volt, pedig azt a féket nem kíméltem soha

Köszönöm a válaszokat, még mielőtt elfelejteném
A csúszás óta csinálja?
Ha jól mozognak a dugattyúk akkor idővel beállítják a külső rész egyenes futását. Értelemszerűen ha szoros valamelyik, főleg ha azonos oldalon 1 vagy 2, akkor a másik oldali "gyorsabb" dugattyúk eltolják a tárcsát a futási középpontból.