Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elöl 2,1 hátul 2,3 évek óta
hát ma nem így mentél sajnos,,,,csak mintha kempingvicajoznál kis törpeköcsögöm
ezt le kell szedni,,én is néztem,,nézd az évjáratot rajta,mikori?DOT és a szám
a sok wax ami a mosásnál rámegy...
vagy láncspray...
én elöl 1.9,hátul 2.0-vel járok...nem volt gondom még
nem értem! a nyomás belőve ,Meci M3,amivel már én jártam pályán,közúton ,,,,,,,,,,,, soha nem volt vele gond,rámertem bízni az életem,és ez a széria csúszik olyan mintha be lenne szilikonozva .előbb néztem, és mint a polírozott tükör olyan az oldala
de,,,már megvolt,,,elkísértem fehérvárig,,,gondok vannak a gumiddal,azért estél el,,,valami nem stimmel,,,para is majdnem dobta a gépet a gumid miatt,,,cseréld le azonnal
szarul,de a motorozást jobban szeretem,,,,max dobom a fájcsillit ha nagyon szar,,,,,hogy vagy Mackóm?
és a bokád hogyan viseli?
Helyszínelés? Szétk...ák volna aseggem az osztrák rendőrök...felkaptam a motort, visszakínlódtam 3-ba, és hazajöttem vele, csak a vállam, és a nyakam húzódott meg, és áldom magam, hogy nem vagyok hajlandó farmerben motorozni ha egy mód van rá
Nagyon köszönöm , Benned nem lehet csalódni , ezek szerint mégiscsak hegeszthető.... de úgy émlik vákumöntött, de mindegy, hétvégén zegi találkozó, arra talpon lesz egy kis monyákkal, de addig járóképes lesz
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
én most megmustrálok a gépedet egy óra múlva
Sziasztok
Szia Hóttej
szia Hojjer
Babillo 9kg és 74 centi
szija édibédi hogy van a GSRmanó
sajnálom de biztos meg tudják hegeszteni, nincs még vége a nyárnak, ha jól értem Neked hajad szála sem görbült
helyszínelés volt vagy elsunnyogtad
De,talán ezt az Öcsi Lali meg tudja neked hegeszteni,,,06209208708,,,hivattkozz rám,KIKI-re és beszéld meg a problémádat vele,,,,,,Papkeszin lakik,Balatonalmáditól 5km-re,,jüó munkás ember,kipufogót is csinál GSRre
az,vákum öntésü alumnínium váz,hogy könnyebb legyen a motor,,,ezért van 50 kiló különbség a Bandit és a GSR között,,,de nem tudom,hogy megéri e ,,,,nekem is ez volt a parám,mikor GSRrel jártam,hogy mit bír a váz ha esés van,,,hát egyre jobban látszik,hogy semmit,ahogy a márkatársak eseteiből visszaigazolódik.
Na bazz! Sajnálom Haver!
Pászka Tesónak mindkettő oldalon letört,ugyanígy, megheggesztették. Kedden el tudom érni telón,megkérdem hol és hogyan csinálták. És privi üzenetben a Fórumon küldöm az infót.
Szép napot Mindenkinek!
yes
esze amennyi belédfér... majd elszámolunk
Tesa, a motor forgalmiját fénymásold le, h oda tudd adni kedden a Petinek a kincsel együtt. Köszönöm
A jó kurva annyát nincs itthon egy gramm só sem a büdös picsába... lehet menni közértbe
én is ,én is nem eszek sokat
Nem meneek, jönnek a vendégek kapnak enni-inni, kotyvasztok 1000e