nem értem! a nyomás belőve ,Meci M3,amivel már én jártam pályán,közúton ,,,,,,,,,,,, soha nem volt vele gond,rámertem bízni az életem,és ez a széria csúszik olyan mintha be lenne szilikonozva .előbb néztem, és mint a polírozott tükör olyan az oldala
de,,,már megvolt,,,elkísértem fehérvárig,,,gondok vannak a gumiddal,azért estél el,,,valami nem stimmel,,,para is majdnem dobta a gépet a gumid miatt,,,cseréld le azonnal
Helyszínelés? Szétk...ák volna aseggem az osztrák rendőrök...felkaptam a motort, visszakínlódtam 3-ba, és hazajöttem vele, csak a vállam, és a nyakam húzódott meg, és áldom magam, hogy nem vagyok hajlandó farmerben motorozni ha egy mód van rá
Nagyon köszönöm , Benned nem lehet csalódni , ezek szerint mégiscsak hegeszthető.... de úgy émlik vákumöntött, de mindegy, hétvégén zegi találkozó, arra talpon lesz egy kis monyákkal, de addig járóképes lesz
De,talán ezt az Öcsi Lali meg tudja neked hegeszteni,,,06209208708,,,hivattkozz rám,KIKI-re és beszéld meg a problémádat vele,,,,,,Papkeszin lakik,Balatonalmáditól 5km-re,,jüó munkás ember,kipufogót is csinál GSRre
az,vákum öntésü alumnínium váz,hogy könnyebb legyen a motor,,,ezért van 50 kiló különbség a Bandit és a GSR között,,,de nem tudom,hogy megéri e ,,,,nekem is ez volt a parám,mikor GSRrel jártam,hogy mit bír a váz ha esés van,,,hát egyre jobban látszik,hogy semmit,ahogy a márkatársak eseteiből visszaigazolódik.
Na bazz! Sajnálom Haver!
Pászka Tesónak mindkettő oldalon letört,ugyanígy, megheggesztették. Kedden el tudom érni telón,megkérdem hol és hogyan csinálták. És privi üzenetben a Fórumon küldöm az infót.
Szép napot Mindenkinek!
vagy láncspray...
én elöl 1.9,hátul 2.0-vel járok...nem volt gondom még
Szia Hóttej
Babillo 9kg és 74 centi
helyszínelés volt vagy elsunnyogtad
Pászka Tesónak mindkettő oldalon letört,ugyanígy, megheggesztették. Kedden el tudom érni telón,megkérdem hol és hogyan csinálták. És privi üzenetben a Fórumon küldöm az infót.
Szép napot Mindenkinek!
Tesa, a motor forgalmiját fénymásold le, h oda tudd adni kedden a Petinek a kincsel együtt. Köszönöm