Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Megérkeztem Én is fél 18h körül .

Köszönöm Oldklunak a szervezést és a türelmet és a CSAPATNAK az 5napot , felejthetetlen volt ....

Még nem olvastam vissza , de még ma megtörténik .

/ Sajnos a csatos üveges sörből 2 megsínylette az utazást /
Oltári nagy kép!
...És hogy karcol a kitámasztó!
Ezt nem bírtam ki, gyorsba fel kellett tennem.....
Képeket, meg a sztorikat! IDE!
Ferkó mit is mesélt?

Én nem hallottam!
inni is meg kártyázni is meg kellene tanulnod
na meg nem különben Fruttikának is
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz klöszi OldKufár

túl a kufircon + a fagyin
Oldklu, köszi a szervezést..... még így is jó volt, hogy nem tudtam saját motorral menni.
Sziasztok, én is itthon.

Köszi Yikess a kis fuvart és az esőkabátot....
Köszi GRKRISZ
Én is itthon, túl az első fagyin :)

Remélem mindenki épségben hazaért!

Köszönöm mindenkinek a társaságot és Oldnak meg a szervezést!
(a fogadósoknak meg a topfenstrudel-t )
Megyek fürödni , később jövök , tegyétek fel a képeket !
Nagyon jól éreztem magam , mindenkinek köszönöm !
Hello mindenki ! .....
Herzlich Willkommen!
Üdv MINDEN UTAZÓNAK!
Türnitz nem vesztett a fényéből! A csapatnak köszönet a részvételért!
Henti, Para hiányoztatok, majd okosabban csinálom a következőnél, és akkor mindenki ott lesz!

Neked, Kedves Új GSR-es, ahhoz, hogy velünk lépést tudj tartani, felajánlok egy vezetestechnika.tommot.hu lehetőséget! ÉS EZ NEM VICC!
:D
Most amíg nem jut hozzám, közelébe se akarok menni motornak, mert már nem tudok másra gondolni és tiszta psycho lettem... (pedig már majdnem megkérdeztem, hova mehetek...:D)
Tegnap annyira bizonytalanul ültem rajta, hogy már gyűjtöm a palackokat bójának, inkább ciki leszek, mint törött.
Hihetetlen közvetlenül reagál és iszonyat felettem áll még a technika, de majd dolgozom rajta sokat, brutális darab ez a GSR.
Wooow... Euroringen ilyen előkelő hely? Gratula!
(a leányzó se rossz baloldalt)
Na én hazaértem. Felesleges szép szavakat szórni most a levegőbe, kva jó volt.
Pénteken természtesen utolértem a korábban induló brigádot, szerencsére Alme vezette őket GPS-szel, így nem is kellett annyira sietnem.
Volt jó kis csapatás a szerpentineken, egy kis esőruhás elázás, falunapok, jó kaják meg ki tudja még mi. Egyet bánok, hogy nem bírtam az "öregekkel" az éjszakázást. Jó társaság volt az biztos.
Köszi Old a szervezést!
kööszii!
Szeva mindenkinek
Hazaért a Gsr-em
Igazi csuda szép K7-es, jöhetsz földim "mojol6sz" rajta
Szia!

Sajnálom ami történt, örüljünk, hogy nem lett nagyobb baj!

Neked gyári a kuplungkar? Ha nincs kikönnyítve az nekem jó hír, mert akkor nekem is gyári lehet...majd...
Csak fura, hogy fék kikönnyítve, kuplung nincs, felemás, de nem baj persze!
olvastam sajnálom ami történt Veled
Hy! Nekem sincs kikönnyítve, talán ez volt a szerencsém szombaton, így nem tört el, csak hajlott, és haza tudtam jönni vele
Gratulálok Tutis úr
úhh de rég láttam nagyon megnőtt ! kikupálódott a tüncikém rendesen, már egész kisfiú forma örülök h jól vagytok !
Szia!
Van nekem is egy eladó GSR-em. Most járt le a hitel, van rajta jó kis Leo Vinci slip on, bukógomba. Mattfekete, 2006-os, szép, garázsban tartott.
mail voxtarbtkukacyahoo.com telenor455negyvenötnegyvenöt.