Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hálás köszi, ha behozod! 8-kor indulnánk! Bár a pontosság nem erős oldalam!
Szólok Maci!
De most is szorítunk helyet NEKED! Akár mellettem is!
Szia Mindenki !

Szolnokon most vonult át a vihar

Pakolom össze a cuccot , esős Túrára készülök
Old, nálam van Április óta. Azt a Budaörs-Törökbálint távolságot csak át tudjuk hidalni ma este valamikor... Vagy reggel bedobom az üzletbe hozzátok 8 körül. Az még időben lenne?
h h nem jöttök
széles utat a "csavargóknak" !
Old, remélem, azért ha legközelebb szervezel ilyet szólsz nekem legalább
Kéne, mert az az Erzsildié! Elcseréltem véletlenül! Még jó, hogy "kint" nem kellett!
Kinél van?
Henti és MINDENKI, akit illet, vagy érdekel!
Ez egy olcsó szállás, jön jó sok GSR-es és más motoros barát! Te,- Henti,- kérted, hogy Pünkösdre szervezzem meg! Megtettem. Jöttek az "ÚRI" igények, egynek teljesítettem,mert olyan érveket mondott, hogy elfogadtam! Para ezt meghallotta és Ő is kérte a 2 ágyas szobát, - mert ki tudja fizetni a másik helyet is, hát legyen egyedül!
A létszám betelt, de még jönnének motorosok, sőt rajtunk kívül is lesznek még más, számunkra ismeretlen motorosok. Azért, mert nem akarnak másokhoz, és ez a GSR-es csapaton belül értendő,- alkalmazkodni, ezért üresen álljon egy ágy és valaki aludjon a "küszöbön"! Idegen, vagy ismeretlennel senki nem kérte, hogy aludjanak együtt! Csak és kizárólag csapattaggal, akikkel "barátok" vagyunk! Onnan is maximum 1 fővel!
Szobája mindenkinek lesz!
Könnyú 15 €-val dobálózni, kifizetem!
A Hotel Goldener LÖWE 120 €! Ott Türnitzben!
A barátságodat sajnálom, de ettől az élet tovább megy!
Akik jönnek, azok biztosan jól fogják érezni magukat! Kíváncsi leszek, hogy ki - hány órát fog eltölteni a szobájába, hegy ez ilyen "kardinális" probléma legyen!
Önzetlenül tettem, amit tettem, majd más jobban szervezi a következőt! Nekem ezt még tanulnom kell, úgy látszik!
Akit megbántottam, azoktól bocsánat, akik engem, azok tehetnek egy szívességet a haza oltárán hosszú, csahos nyelvvel!
Úgy-e ezt így is lehet mondani.... (LFP stilus? )
Ennyien vagytok ..., hm... Oldklu, megkérdezném, h Para barátom miért nem tarthatta meg a szobánkat , mi a fasz az, ami téged zavart abban /az egyébként elhanyagolható külömbségben, h Én ott leszek-e, vagy sem/, h a Para önnállóan lakjon az egyébként kettőnknek fentartott szobában
Gyerekesség, ez a válasz számomra - nem tudtam enyhébben fogalmazni-, lehet, h Én nem látok tovább az orromnál, de más 5letem nincs!
Méghogy túúúúúúúlételtház, és inkább, ha nem tetszik ne gyere micsoda hangnem ez
Attól tartok, h a jó úton tartó barátságunk a végéhez ért! Tényleg sajnálom, de NOPARA számomra nem egyszerü motoros!
Megoldjuk mi a túrás problémáinkat ketten is, nem kell ehez idegenvezetés!
Mindezek után is kivánok nektek igazán jó szórakozást, balesetmentes KM-eket, sikeres, élményekben gazdag túrát,
Üdv: Henti
Tényleg... Old esőruhája nem kell neki? Ennyire bízik a jó időben? Ja és FNDI, a hosszabbítot vigyem?
Jó éjt . ,
Én egoista vagyok , nem hisztizek , ha én fizetek , akkor én döntöm el , hogy megfelelnek a dolgok vagy nem .
Mivel elég rigolyás ember vagyok , nem kívánom más horkolását , szarását hallgatni , és természetesen nem várom el ezt senkitől velem szemben .
Szia Kufár !
Ha jön a Manka , vele alszom együtt !
Hello mindenki ! .....
ha kiviszed az esőruhámat én viszek neked fél lityi tarcsi benyát

nos meg egyeztünk

úgy is kelleni fog

ÉN nem vagyok EGOISTA , ÉN nem hisztizem de ha ÉN fizetek ÉN ott alszom ahol ÉN mondom és punktum különben ÉN nem megyek ÉN köszönöm ÉN! A picsába mán

Aki úgy gondolja hogy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Felrakom az oldaldobozokat is így korlátozottan de egy kevés csomagját annak aki szűken van pakolóban bevállalok! Ahogy érzitek hívjatok egyeztetünk!
Nem könnyű megszervezni, mert 5 percenként csöng a telefonom, hogy ki - mit szeretne! Extra igények, szűz lányok, stb.!
Nem gond, mindent megoldok, de idő kell, amíg beletanulok!
A lényeg, hogy senki ne aludjon a küszöbön! GSR-es csak GSR-essel hál együtt!
Alme BMW-s neki jó a küszöb is!
na mi a helyzet, meddig várjak ?
engem érdekel rakjad felfelé

Alme szavazatom a 2-es
,,csak neked ITT VAN ami rövidebb az sokkal lassabb időben,, kellemes unatkozást az első 200km útszakaszon el ne aludj