Üdv Minden Fórumlakónak!
Henti, sajnálom, de így a helyes, ahogy döntöttél!
Mindenki másnak, akik jönnek:
ROSSZ HÍREM VAN! Türnitzbe meghalt a polgármester helyettes, így elmarad a "Markt fest"! Minden környező faluban lesz, viszont!
A helyek beteltek, tehát már csak a klub szabad! De mindenki le lesz fektetve valahol! Para, neked ezért másik "párt" kell választanod, Te nem maradhatsz,- helyhiány okán,- egyedül!
Találkozás kint, a már felrakott címen! Szervezzétek meg, hogy ki - kivel megy, GPS legyen veletek az utatokon!
Széles Utat, Gumi Fákat!
Faszikáim akkor Péntek délelőtt hol van a konkrét tali hely és indulási időpont ? Bár Én oda találok de társaságban kisebb az menetszél és így a fogyasztás
Henti bácsi természetes elfogadom(juk) a döntésed! Így helyes! Az egészség a fontos minden másra ott van a Master Card De Én személy szerint nagyon sajnálom a hiányod, invitálásodra neveztem beeeeeeeeee ! Ha az Isten és a BANK kártya újra úgy akarja Augusztusban is veled tartok ! Jobbulást inkább veresd ki mostanában, fő a mihamarabbi gyógyulás
Ez esetben tényleg pénteken megyek a többiekkel!
Hentibácsi jobbulást neked! Hozunk majd FASZárú nyalókát meg FASZéket, aztán azoktól majd meggyógyulsz
Már csak az kell, hogy hova menjek, mikorra?!
Gyenge Huba Tel.: 003620-9381396; 00436766451567; 00436766451564.
Cím: 3184 Türnitz Unterer Mark 2.
GSR és Haya, meg zöccséges párosítás nem jó?
Pénteken délután megyek, terveim szerint 3 körül dobbantok Budaörsről, este 7-re ott is leszek, sör legyen behűtve.
Henti, neked meg jobbulást és ha úgy adódik az augusztusira csatlakoznék majd.
Henti, sajnálom, de így a helyes, ahogy döntöttél!
Mindenki másnak, akik jönnek:
ROSSZ HÍREM VAN! Türnitzbe meghalt a polgármester helyettes, így elmarad a "Markt fest"! Minden környező faluban lesz, viszont!
A helyek beteltek, tehát már csak a klub szabad! De mindenki le lesz fektetve valahol! Para, neked ezért másik "párt" kell választanod, Te nem maradhatsz,- helyhiány okán,- egyedül!
Találkozás kint, a már felrakott címen! Szervezzétek meg, hogy ki - kivel megy, GPS legyen veletek az utatokon!
Széles Utat, Gumi Fákat!
Henti bácsi természetes elfogadom(juk) a döntésed! Így helyes! Az egészség a fontos minden másra ott van a Master Card De Én személy szerint nagyon sajnálom a hiányod, invitálásodra neveztem beeeeeeeeee ! Ha az Isten és a BANK kártya újra úgy akarja Augusztusban is veled tartok ! Jobbulást inkább veresd ki mostanában, fő a mihamarabbi gyógyulás
Para, holnap az Interatba "rádállitjuk" a kutyulit és majd ott elmagyarázom a kezelését és a vezetését
Ez esetben tényleg pénteken megyek a többiekkel!
Hentibácsi jobbulást neked! Hozunk majd FASZárú nyalókát meg FASZéket, aztán azoktól majd meggyógyulsz