Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fndit hívd majd,mert én sem megyek most,,,,,,,,, majd júliusban ha Henti meg gyógyul ,és kevesebben megyünk,,,,,,
majd
Megyek is! Ez volt a "B"-terv
Már csak az kell, hogy hova menjek, mikorra?!
Wienerneustadt helyesen írva!
Wienerneutadt, onnan a 21-es út Öed, - Türnitz.
Gyenge Huba Tel.: 003620-9381396; 00436766451567; 00436766451564.
Cím: 3184 Türnitz Unterer Mark 2.

GSR és Haya, meg zöccséges párosítás nem jó?
gyere velünk pénteken reggel,,,,,,,,,
Jó reggelt! aki velem lakik csak is Gsr-es lehet
Old! Akkor értelem szerűen nekem 1 éjszakával több lesz
Kellenek a benzinhordó társak mi?
Pénteken délután megyek, terveim szerint 3 körül dobbantok Budaörsről, este 7-re ott is leszek, sör legyen behűtve.

Henti, neked meg jobbulást és ha úgy adódik az augusztusira csatlakoznék majd.
Hy! Csak mert az is tetszik
Azért készüljetek ez vidék, itt még házhoz viszik a Tejet! http://youtu.be/afgIqZ3HAR0
Üdv Minden Fórumlakónak!
Henti, sajnálom, de így a helyes, ahogy döntöttél!
Mindenki másnak, akik jönnek:
ROSSZ HÍREM VAN! Türnitzbe meghalt a polgármester helyettes, így elmarad a "Markt fest"! Minden környező faluban lesz, viszont!
A helyek beteltek, tehát már csak a klub szabad! De mindenki le lesz fektetve valahol! Para, neked ezért másik "párt" kell választanod, Te nem maradhatsz,- helyhiány okán,- egyedül!
Találkozás kint, a már felrakott címen! Szervezzétek meg, hogy ki - kivel megy, GPS legyen veletek az utatokon!
Széles Utat, Gumi Fákat!
ABDUL Te most mikor jösz DE. vagy DU. ? http://youtu.be/eN7RhYFIS7E
Faszikáim akkor Péntek délelőtt hol van a konkrét tali hely és indulási időpont ? Bár Én oda találok de társaságban kisebb az menetszél és így a fogyasztás
Szasz ALL

Henti bácsi természetes elfogadom(juk) a döntésed! Így helyes! Az egészség a fontos minden másra ott van a Master Card De Én személy szerint nagyon sajnálom a hiányod, invitálásodra neveztem beeeeeeeeee ! Ha az Isten és a BANK kártya újra úgy akarja Augusztusban is veled tartok ! Jobbulást inkább veresd ki mostanában, fő a mihamarabbi gyógyulás
üres zsákkal jobban tudok motorozni
micsoda előny
nagy fles volt ma haza jönni vele,igazán jó gép nem húztam neki nem vok olyan
Martin Riggs, világos Te spermatemető , ja és őrmester
meg köszönöm
Megértő HSZ-eket köszi mindenkinek
Para, holnap az Interatba "rádállitjuk" a kutyulit és majd ott elmagyarázom a kezelését és a vezetését

Ez esetben tényleg pénteken megyek a többiekkel!
Hentibácsi jobbulást neked! Hozunk majd FASZárú nyalókát meg FASZéket, aztán azoktól majd meggyógyulsz
Mész pecázni is?