Szia!
Ellősször is ha fórumozni akarsz adj meg néhány adatot és fotót magadrólmet úgy hitelesebb leszel./ez csak jótanács/Másrészt viszont a moci szép az ár is jónak tűnid,de a szemrevételetés és a próbakanyar árul el róla megfelelő infót.A 12000 km relatív.Az enyémben 14000 van de olyan mitha most jött volna a szalonból.Egyébként jó választás a GSR kezdő motonak!
Üdv:Wili72
Sziasztok! Kezdő MOtoros vagyok Segít kellene nekem MOst Szeretném meg venni életem első nagyobb motorját! És Én egy GSR-600-at néztem ki! Tegnap El is mentem megnézni Annyi baja van hogy a Tank be van horpadva De se egy karcolás sehol a Blokk hoz nincs hozzá nyúlva a Csavarokhoz nincs hozzá nyúlva karcolások nincsenek RajtaVéleményt kérek erről a Mociról lenne SZÓ! http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-26307205/
Jóreggelt
Csáá Tybee , azon vagyok, szerintem már simán tudnék motorozni , de nem eröltetem. Meg aztán ott a dög, tuti szétcsapna ha megtudná napról-napra erőssebb a karom, egyre szélesebbek a mozdulatok vele amik már nem fájdalmasak
Este feldobom a röntgen felvételt, hát ne, lálytos
Sziasztok lépek
Peresze a semmitől több
egy rügalmas rögzitésen kivül semmit nem kaptam
Ma találtam a gyógyászati segédezközösbe felkar-váll rögzítőt 5000é, holnapra hoznak méretet, abban könnyebben tudok dolgozni
Ellősször is ha fórumozni akarsz adj meg néhány adatot és fotót magadrólmet úgy hitelesebb leszel./ez csak jótanács/Másrészt viszont a moci szép az ár is jónak tűnid,de a szemrevételetés és a próbakanyar árul el róla megfelelő infót.A 12000 km relatív.Az enyémben 14000 van de olyan mitha most jött volna a szalonból.Egyébként jó választás a GSR kezdő motonak!
Üdv:Wili72