Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ellősször is ha fórumozni akarsz adj meg néhány adatot és fotót magadrólmet úgy hitelesebb leszel./ez csak jótanács/Másrészt viszont a moci szép az ár is jónak tűnid,de a szemrevételetés és a próbakanyar árul el róla megfelelő infót.A 12000 km relatív.Az enyémben 14000 van de olyan mitha most jött volna a szalonból.Egyébként jó választás a GSR kezdő motonak!
Üdv:Wili72
Szép szürke.............látni kell élőben, erről a képről semmi sem derül ki.A 12000 Km alatt viszont nem szokik a fékbetét elkopni.
Sziasztok! Kezdő MOtoros vagyok Segít kellene nekem MOst Szeretném meg venni életem első nagyobb motorját! És Én egy GSR-600-at néztem ki! Tegnap El is mentem megnézni Annyi baja van hogy a Tank be van horpadva De se egy karcolás sehol a Blokk hoz nincs hozzá nyúlva a Csavarokhoz nincs hozzá nyúlva karcolások nincsenek RajtaVéleményt kérek erről a Mociról lenne SZÓ! http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-26307205/
jó reggelt

te csak ne motorozz még, sőt nagyon ne is eröltessed
Van még egy heted................pihentesd.
Jóreggelt
Csáá Tybee , azon vagyok, szerintem már simán tudnék motorozni , de nem eröltetem. Meg aztán ott a dög, tuti szétcsapna ha megtudná napról-napra erőssebb a karom, egyre szélesebbek a mozdulatok vele amik már nem fájdalmasak
Este feldobom a röntgen felvételt, hát ne, lálytos
Sziasztok lépek
...csütörtök estig !

Az eleje bele esik éppen !
Ausztriában 4.-étől - 9.-éig napi 24 órás ellenőrzés lesz ünnepek miatt !

Papírok - kipufogó- gumik - mellény-stb odafigyelni link
Jó Reggelt Mindenkinek !

Henti remélem napról-napra visszaerősödsz

Borogasd magad 5puttonyos Tokai Aszuval , nálam bevált , az eredmény nem marad el
Még nem a régi, de alakul
Hogy van a vállad?
A többi részed nem érdekel....
Szijjaztok
Utolsó olvasatom szerint Krisz visszalépett, így én is léptem vele. Ez van....
namivannamivan?jössz ósztriába
sziasztok
Jó est
az jó is csak használd rendesen,abban könnyebb lesz minden
Peresze a semmitől több
egy rügalmas rögzitésen kivül semmit nem kaptam
Ma találtam a gyógyászati segédezközösbe felkar-váll rögzítőt 5000é, holnapra hoznak méretet, abban könnyebben tudok dolgozni
Jó , h emlited, az az ugra-bugra érdekes lehet nekem is Pontosabban a sóggornőm van érte beindulva
jaj ezt Hentinek céloztam csak mellétalált
küldjek rá csodaszert?Gekkot kérdezd csak meg milyen jó,neki is használt
Borogasd friss lóhuggyal és erjesztett marhatrágyás pakolással.
Szükös az idő
Igazábúl én is mennek veletek. De nem tudok

Marad az ájtőejnyős buli.

Abdulkám ! Azt mikorra lőtted be? Heeeeee?
Párod ugrik? Vagy csak feljön velem kamerázni, fényképezni.
Hát nem tudsz számolni ! Te !10 és 3 között mennyi indulási lehetőség van? Hát baromi sok...