Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem,de kifogom
akkor is van hely,de én kifizettem Henti helyét is ,akkor egyedül leszek ,tudok legalább recskázni
én lennék a plussz fő? Remélem
Nikon coolpix 14ezer pixel
de arról is legyen fénykép
nem láttam már el a K-betűig na,,,,mindegy,lényeg,hogy királyság van...
azért írtam,hogy nekik azért szerdán gyere, és le cocizhatól bariból a suzuki daráló előtt
örülök,hogy tetszik neki,,,és az asszonykádnak?és a tiéd?és kabbefaszt
neked meg köszönöm,de majd még lesz lehetőség ,hogy meg tanítsam a Banditot kanyarodni a lányom köszöni az ajándékot ,már bele is költözött tetszik nagyon nekik
figyelj mell gibson,,,maradj és pihenj,mert ha nem nagy rábaszás lesz a vége,,,azt melózni sem tudsz majd,mert a kést megemeled és elhagyod a vállad
sajnálom barim! a helyedet én Bérlem !Körül nézek,és nyáron meg ismételjük ,ha más nem mi ketten ,de szerintem még egy fő jön majd velünk !A kutyulira meg vigyázok Nagyon Be kell látni ez a helyes döntés
ez jó ötlet
Jobb kézzel kellett volna.
Na mindegy.................pihentesd rendesen mostmár.
gyere kocsival
Egyébként én sem tudom, hogy én hogyan bírom majd..... lehet csak nyűg és púp leszek a többiek hátán..... ha pedig kibírom az utazást lehet pihenéssel várom a hazautat...
Fax tudja..... de kemény vagyok, mint kádszéle..... meglátjuk...... mondjuk ha gáz van, nekem nem a vállammal lesz gond
Helyes tesa.... senki nem hibáztat ezért.
Én tudom, hogy milyen az amikor már úgy érzed, hogy "minden rendben" közben lófaszt sincs rendben.....
Fontosabb, hogy visszahúzódjon a vállizom, pihentesd.

Itt Érden a LUKOIL-on becsuktam az autóm ajtaját ... ennyi
Ehh..............mondtam hogy pihentesd.
a helyemre az nem ellipszilonos