Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó est!
Hali! Pénteken szerintem két indulási idő van, reggel 10 és délután 3 körül. Arra figyelj!
Ja, és milyen időt mondanak csütörtök/péntekre Eger környékére és a Mátrába? Megyek arra és gondoltam motor az autó helyett...
A terv:

1: Ha Henti válla engedi és jön, akkor semmi sem változik, mi ketten szombaton indulunk, 2 éjszaka/fél panzió

2: Ha Henti válla NEM engedi, akkor pénteken megyek a második csapattal, mert nem indulok neki egyedül szombaton, és akkor nekem is 3 éjszaka/fél panzió

Ez mi akar lenni
Köszi a számot
Bukógomba, ma este 6 után hívd a Gergőt: 0620/5220306
Miért? Més nem jön pénteken?
Szerintem felesleges, de ahogy érzed
Át Megyek haza,előtúrom a garázsból, ha gondolod még fel lököm a képet ide, hogy megfelel-e
Sms átment
Henti indulása összefüggésben van az én napjaim számával is
Ahogy nézem....... számomra már mindegy.
Értem.
De én is azt gondolom, hogy a szobákban "Rauchen Verboten" van.
Mert nem cigizel, de majd ott csereberéltek!
Mostmár nem javítom azt a kibabrált táblázatot!
nehéz....
Most dilis vagyok 1000-rel szervezem a Türnitzet!
Mindenkinek eleget tenni....
Én miért kerültem ki a 11-esből?
Henti lemaradt, de benne van a rózsaszínbe
Új szobabeosztás és létszám!
GRKrisz egyedül a kettes szobába! (ha még jön egy másik bagós akkor mellé kell, hogy rakjam.)
Szerintem is felesleges ezen vitázni, majd ott kiderül mit lehet, és hol.
Általában ezeken a szállásokon nem szeretik (vagy TILOS), a szobákban bagózni. Ami szerintem helyes is, hiszen lehet, hogy a következő vendég rühelli a bagószagot.

Nem ismerem itt a konkrét helyre vonatkozó szabályokat, de nem hiszem, hogy olyan nehéz kimenni a szobából a teraszra elszívni egy cigit. Meghát mennyi időt tölt az ember a szobában? Vagy ott akartok ülni?
Na látod Henti, én mondtam, hogy a fórum a jó megoldás
Nemá KRISZ!

Én edzett passziv dohányos vagyok, otthon is a mások füstjét szivom
Szóval, mint lentebb is irtam: Én kibirom

De persze csak ha sokáig tudsz térdelni
Na jónapot mindekinek!

Old! Ha Henti nem tudna jönni, akkor én pénteken rajtolnék a többiekkel, igy 3 éjszakám lenne, +kaja! Jövőhéten dönt Henti, hogy mit enged a válla.

Ha azon múlik én birom a Grisz cigijét Belém tölt 4-5 jäger macit, úgy rágyújtok mint a huzat

Szóval ha nem gond, akkor az én indulásom időpontja még kérdéses.