Na, a "bejárónőm" elengedett. Már csak az a kérdéses, hogy pénteken este Siófokon nyomok egy stoppot bulizás szempontjából vagy sem.
Ami fix, hogy félpanzió kell nekem is (2 v. 3 éjszaka). A melegedőt messze elkerülném.
Az a feltöltő hűtősapka.
Után tölteni a kiegyenlítőtartályt kell, ami a tank felnyitása után lehetséges. Jobb oldalon az injektor sor mögött. Fekete gumikupak van rajta. A motor vízszintesen álljon a kerekén, hideg állapotban a maximum vonalig kell önteni. Egyébként ha csak fogyott belőle, akkor nem a fagyálló hanem a víz párolgott el. Ergo csak vízzel kell után tölteni.
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy gsr 600as suzuki-m.Most vettem és a hűtőfolyadékot szeretném utánatölteni!Ezt hogyan tudnám megvalósítani,mert eléggé el van dugva a tartálya!Köszönöm előre is a segítséget!
Megrendeltem már Masteket, de hiába írok neki, elfelejtett, ma felhívom, és ha még nem állt neki visszamondom a fenébe, nem szeretem ha húzzák az időt, elég volt, hogy a Lombard szivatott egy hónapig
Aztán felhívom, remélem elengedi a felét...
Türnitz...az merre van? 10km-re lakom a határtól , majd Rechnitz-Lockenhaus (56-os út) útvonalat se hagyjátok ki, csak ott vigyázni a sünökre, vadásznak a motorosokra...okkal
Henti és akiket érdekli TÜRNITZ!
Budapest - Türnitz 340 km, tehát 4 óra alatt gond nélkül teljesíthető!
Kéne egy névsor, hogy ki mikor jön? Gondolom, mindenki hétfőn jön haza onnan!
Például:
Csütörtök indulás 14 óra körül:
1, Oldklu
2, Fekete Szabó István
3, Nóra
4, Tybee
Péntek indulás 15 óra után:
1, Nopara ha Jocee oda tudja adni a Gixxit (Ha mégse tudnék menni a Bömöst viheted Ha meg megyek elviszlek hátul )
2, Grkrisz
3, fndi ( reggeli + vacsi )
4, Hoji & Zsolt, 50% közületek ha jól értem csak az egyik feletek jön
5, Laci (ha úgy adja ki az oldalsó dobozokat felrakom és még valaki cuccolhat hozzám is)
Indulás szombat Érd 14.00
1, Henti
2, GTFruit (velünk nem lehet szarakodni , és csak erre van keret )
Igazad van, még rendben van. Annyi, hogy én titkon abban bíztam, hogy ezt a szezont ki fogom tudni húzni ezzel a gumival, de most már látom, hogy nem. Szerintem még vagy 2 ezret elmegy, aztán muszáj lesz beruházni egy új gumiba. Egyrészt szomorú vagyok (sok pénz), másrészt örülök, mert szerintem már ezzel a - sokak által rossznak mondott - gumival is nagyon jól fordult a moci, így kíváncsi vagyok, hogy egy új fejlesztésű abronccsal mit tud majd :)
Ami fix, hogy félpanzió kell nekem is (2 v. 3 éjszaka). A melegedőt messze elkerülném.