Nem szeretném
Te pontosan tudod, h miért... a málna akkor beragadna
Amit egy szombaton keresek abból 2 napig elmotorozok, így 3 napot finanszirozok és meg se kereshetem simán minusz 100-ba raknám magamat, így csak 30, tehát a kettő közt lévő 70-es... csak a szombat miatt ááá, na nem!
És ugy a péntekről még nem is beszéltem, azt is ki kéne sírnom, nállunk nincsfél nap, csak szombaton! fél 6-kor jönnék el meloból, úgy meg alligha indulnék 15 bicskéről
De van itt még valami, a GT is szombaton tudna jönni, akkor neki egyedül kellene, azt sem szeretném
köszi a felajánlást de nem élek vele nem mintha nem bíznék magamban,de az egy drága motor,,,,,,,,,,, nem nekem való amúgy rendes vagy ,köszi !jól esett
Inkább híznom kéne még
Sűrűbb olaj mindenképpen lesz bele, a 400 gixerben 20-as volt, 750rugókkal...
Persze, hogy lehet szépen menni a gsr-el, ezt nem is vitatom, csak kevésbé tolerálja az agressziv vezetést, mint egy sportmotor, de a végére megszoktam, és nagyjából ráéreztem hogyan menjek egy kanyarba be, és ki, de van még fejleszteni mit magamon is, vagy 15 percet körönként
Arra ráugranék
Asztat még kéne pontositani, h ez a péntek 15 óra az mennyire is péntek , merugye arról volt (nállam van is ) szó, h szombat az a péntek! Bár többen a kiírás szerint pénteken startolnak, mi -Para, GT és Én- szombaton "utaznánk"
Arról van, volt szó, h hétfőn jövünk haza és kétéjszaka aszunk kint (ehez számoltuk köktséget is) ehez képest akkor a 2. csoportnak szombaton van 15-kor az indulás Bicske Mol kútról!
Szerintem mindenki konkrétan jelezze, h melyik napon indulna a neve mellett
Legfeljebb 3 csoportba megyünk ki , csütörtök péntek szombat
Kösszi
nekem ugyan ipone de 15.os es mivel a gsr es az sv eleje technikailag gyakorlatilag ugyanaz a jobbitas evvel kimerul.
Meg a sulyhoz passzolo rugo es kesz is.
Bar rossz uton kicsit raz.
Kimondtad a lényeget.... "fura volt egy sport után"... a máshoz való szokás szinte egyből azt hozta maga után, hogy ahhoz hasonlítottad.
Ez olyan, mint ha a sport clio-t után beülsz egy normál clio-ba.....
Egyébként meg sok éves fejlesztésű futóműalkatrészekből álló valamint naked kategóriában szinte tökéletes motor a GSR 600!
Foggyál le.
Jónéhány GSR-est láttam már szépen menni és senkinek nem volt gondja.
Még Hentinek sem.Pedig ő nem az a moto GP alkat.
Bár sűrűbb olaj és erősebb,progresszív rugó segíthet.
Henti és akiket érdekli TÜRNITZ!
Budapest - Türnitz 340 km, tehát 4 óra alatt gond nélkül teljesíthető!
Kéne egy névsor, hogy ki mikor jön? Gondolom, mindenki hétfőn jön haza onnan!
Például:
Csütörtök indulás 14 óra körül:
1, Oldklu
2, Fekete Szabó István
3, Nóra
4, Tybee
Péntek indulás 15 óra után:
1, Henti
2, Nopara ha Jocee oda tudja adni a Gixxit (Ha mégse tudnék menni a Bömöst viheted Ha meg megyek elviszlek hátul )
3, Grkrisz
4, fndi
5, GTFruit
6, Hoji & Zsolt, 50% közületek ha jól értem csak az egyik feletek jön
7, Laci (ha úgy adja ki az oldalsó dobozokat felrakom és még valaki cuccolhat hozzám is )
Nem leszólni akartam, nagyon kellemesen motorozható gép, csak fura volt egy sport után.... lehet ez az egyetlen baj, nem is a motorral, hanem az előzőhöz való szokás miatt... na akkor meg fasza vóóót
Jó "reggelt"!
Na a pálya"teszt" is megvolt a géjeserrel.... hát nem oda találták ki hintaló hozzá képest lebetonozott bronzszobor, bármerre is tekergettem azt a keveset amit lehet... lábtartó a földön.... de összességében egyre jobban szeretem kisbélakirályt
Te pontosan tudod, h miért... a málna akkor beragadna
Amit egy szombaton keresek abból 2 napig elmotorozok, így 3 napot finanszirozok és meg se kereshetem simán minusz 100-ba raknám magamat, így csak 30, tehát a kettő közt lévő 70-es... csak a szombat miatt ááá, na nem!
És ugy a péntekről még nem is beszéltem, azt is ki kéne sírnom, nállunk nincsfél nap, csak szombaton! fél 6-kor jönnék el meloból, úgy meg alligha indulnék 15 bicskéről
De van itt még valami, a GT is szombaton tudna jönni, akkor neki egyedül kellene, azt sem szeretném
Sűrűbb olaj mindenképpen lesz bele, a 400 gixerben 20-as volt, 750rugókkal...
Persze, hogy lehet szépen menni a gsr-el, ezt nem is vitatom, csak kevésbé tolerálja az agressziv vezetést, mint egy sportmotor, de a végére megszoktam, és nagyjából ráéreztem hogyan menjek egy kanyarba be, és ki, de van még fejleszteni mit magamon is, vagy 15 percet körönként
Asztat még kéne pontositani, h ez a péntek 15 óra az mennyire is péntek , merugye arról volt (nállam van is ) szó, h szombat az a péntek! Bár többen a kiírás szerint pénteken startolnak, mi -Para, GT és Én- szombaton "utaznánk"
Arról van, volt szó, h hétfőn jövünk haza és kétéjszaka aszunk kint (ehez számoltuk köktséget is) ehez képest akkor a 2. csoportnak szombaton van 15-kor az indulás Bicske Mol kútról!
Szerintem mindenki konkrétan jelezze, h melyik napon indulna a neve mellett
Legfeljebb 3 csoportba megyünk ki , csütörtök péntek szombat
Kösszi
Meg a sulyhoz passzolo rugo es kesz is.
Bar rossz uton kicsit raz.
Ez olyan, mint ha a sport clio-t után beülsz egy normál clio-ba.....
Egyébként meg sok éves fejlesztésű futóműalkatrészekből álló valamint naked kategóriában szinte tökéletes motor a GSR 600!
Jónéhány GSR-est láttam már szépen menni és senkinek nem volt gondja.
Még Hentinek sem.Pedig ő nem az a moto GP alkat.
Bár sűrűbb olaj és erősebb,progresszív rugó segíthet.
Budapest - Türnitz 340 km, tehát 4 óra alatt gond nélkül teljesíthető!
Kéne egy névsor, hogy ki mikor jön? Gondolom, mindenki hétfőn jön haza onnan!
Például:
Csütörtök indulás 14 óra körül:
1, Oldklu
2, Fekete Szabó István
3, Nóra
4, Tybee
Péntek indulás 15 óra után:
1, Henti
2, Nopara ha Jocee oda tudja adni a Gixxit (Ha mégse tudnék menni a Bömöst viheted Ha meg megyek elviszlek hátul )
3, Grkrisz
4, fndi
5, GTFruit
6, Hoji & Zsolt, 50% közületek ha jól értem csak az egyik feletek jön
7, Laci (ha úgy adja ki az oldalsó dobozokat felrakom és még valaki cuccolhat hozzám is )
Na a pálya"teszt" is megvolt a géjeserrel.... hát nem oda találták ki hintaló hozzá képest lebetonozott bronzszobor, bármerre is tekergettem azt a keveset amit lehet... lábtartó a földön.... de összességében egyre jobban szeretem kisbélakirályt
http://youtu.be/2Cc5Ikwsg08