Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki ! .....
5let volt ,,,,,,,,,,,,
Nem szeretném
Te pontosan tudod, h miért... a málna akkor beragadna
Amit egy szombaton keresek abból 2 napig elmotorozok, így 3 napot finanszirozok és meg se kereshetem simán minusz 100-ba raknám magamat, így csak 30, tehát a kettő közt lévő 70-es... csak a szombat miatt ááá, na nem!
És ugy a péntekről még nem is beszéltem, azt is ki kéne sírnom, nállunk nincsfél nap, csak szombaton! fél 6-kor jönnék el meloból, úgy meg alligha indulnék 15 bicskéről
De van itt még valami, a GT is szombaton tudna jönni, akkor neki egyedül kellene, azt sem szeretném
köszi a felajánlást de nem élek vele nem mintha nem bíznék magamban,de az egy drága motor,,,,,,,,,,, nem nekem való amúgy rendes vagy ,köszi !jól esett
ki kéne sírnod a szombatot és pénteken rajtolni én meg tudom oldani
Inkább híznom kéne még
Sűrűbb olaj mindenképpen lesz bele, a 400 gixerben 20-as volt, 750rugókkal...

Persze, hogy lehet szépen menni a gsr-el, ezt nem is vitatom, csak kevésbé tolerálja az agressziv vezetést, mint egy sportmotor, de a végére megszoktam, és nagyjából ráéreztem hogyan menjek egy kanyarba be, és ki, de van még fejleszteni mit magamon is, vagy 15 percet körönként
Arra ráugranék
Asztat még kéne pontositani, h ez a péntek 15 óra az mennyire is péntek , merugye arról volt (nállam van is ) szó, h szombat az a péntek! Bár többen a kiírás szerint pénteken startolnak, mi -Para, GT és Én- szombaton "utaznánk"
Arról van, volt szó, h hétfőn jövünk haza és kétéjszaka aszunk kint (ehez számoltuk köktséget is) ehez képest akkor a 2. csoportnak szombaton van 15-kor az indulás Bicske Mol kútról!
Szerintem mindenki konkrétan jelezze, h melyik napon indulna a neve mellett
Legfeljebb 3 csoportba megyünk ki , csütörtök péntek szombat
Kösszi
hiába. csak a szája nagy tudod amelyik qtya ugat ... azt mondta felejtsem el ő már "más" irányba tapogatózik
erre jártam köszönöm
nekem ugyan ipone de 15.os es mivel a gsr es az sv eleje technikailag gyakorlatilag ugyanaz a jobbitas evvel kimerul.
Meg a sulyhoz passzolo rugo es kesz is.
Bar rossz uton kicsit raz.
most már Fndiében is ilyen van aszt hiszem
Nekem ilyen volt az elejében..... aztán nopara volt GSR-ébe is ilyen lett rakva.
Kimondtad a lényeget.... "fura volt egy sport után"... a máshoz való szokás szinte egyből azt hozta maga után, hogy ahhoz hasonlítottad.
Ez olyan, mint ha a sport clio-t után beülsz egy normál clio-ba.....
Egyébként meg sok éves fejlesztésű futóműalkatrészekből álló valamint naked kategóriában szinte tökéletes motor a GSR 600!
Foggyál le.
Jónéhány GSR-est láttam már szépen menni és senkinek nem volt gondja.
Még Hentinek sem.Pedig ő nem az a moto GP alkat.
Bár sűrűbb olaj és erősebb,progresszív rugó segíthet.
Henti és akiket érdekli TÜRNITZ!
Budapest - Türnitz 340 km, tehát 4 óra alatt gond nélkül teljesíthető!
Kéne egy névsor, hogy ki mikor jön? Gondolom, mindenki hétfőn jön haza onnan!
Például:
Csütörtök indulás 14 óra körül:
1, Oldklu
2, Fekete Szabó István
3, Nóra
4, Tybee

Péntek indulás 15 óra után:
1, Henti
2, Nopara ha Jocee oda tudja adni a Gixxit (Ha mégse tudnék menni a Bömöst viheted Ha meg megyek elviszlek hátul )
3, Grkrisz
4, fndi
5, GTFruit
6, Hoji & Zsolt, 50% közületek ha jól értem csak az egyik feletek jön
7, Laci (ha úgy adja ki az oldalsó dobozokat felrakom és még valaki cuccolhat hozzám is )
Nem leszólni akartam, nagyon kellemesen motorozható gép, csak fura volt egy sport után.... lehet ez az egyetlen baj, nem is a motorral, hanem az előzőhöz való szokás miatt... na akkor meg fasza vóóót
Jó "reggelt"!
Na a pálya"teszt" is megvolt a géjeserrel.... hát nem oda találták ki hintaló hozzá képest lebetonozott bronzszobor, bármerre is tekergettem azt a keveset amit lehet... lábtartó a földön.... de összességében egyre jobban szeretem kisbélakirályt
sziasztok
Szia
Sziasztok!
Kemény
Reggelt