Na végérvényesen be kell látnom, hogy öreg vagyok és nagydarab, a gyors lépcsőzés már nem nekem való. Tegnap este sietősebb voltam a kelleténél (persze a nők miatt), a bokám bánta. Részleges szakadást és bevérzéseket diagnosztizáltak. Holnap délután még megyek traumatológiára, hogy a következő teendőt megbeszéljük. Műtétet vagy gipszet vetítettek elő nekem... van valakinek tapasztalata ebben?
Többen esküsznetk a Metzeler-re. Nekem Michelin PilotRoad2 van rajta, mentem vele 6000km-t már kb, de szinte mint az új, és fog is elég jól. A BT014et és a Pirelli diablocorsa3-at 6000 után ledodbta tóla mert elfogytak.
Hát mostantól így se úgy se hajtom vadul a gépet...
Ez a 180-as bridgestone úgy csúszkál mintha az lenne a dolga.
Megpróbálok egy nagyobbat, meg persze más márkát :)
Potenciális szárd kanyarvadászok!
Szóval megy a számolgatás és az opciók összegyűjtése, és sajnos úgy néz ki 6 személyes (4 személyes lenne, de az fék nélküli és max. 750kg-os, azaz robogókra szól) nem jön össze. Csak akkor ha megvesszük...
A legoptimálisabb megoldás jelenleg: buszban 4 motor (kellenek a méretek!) és 2 fő, utánfutón 2 motor és autóban 4 fő. Így 6 fő és 6 motor le tud menni.
Az hogy meddig megyünk le a járművekkel szintén rajtunk múlik:
a - Firenzéig (onnan 100km a kikötő) és ott ismerősnél hagyni ingyen a járműveket
b - Livorno kikötőig, ahol fizetett/őrzött parkolóban hagyni a járműveket
c - végig jön velünk a busz és autó, azzal kelünk át (azaz nem kell semmit motoron vinni, akár pótgumi, több rekesz sör stb. is jöhet velünk) - itt még variálhatunk, hogy csak a busz jöjjön át... ez olcsóbbá tenné
Anyagiak tekintetében (oda-vissza út, benzin, autópályadíj, minden járműre, komppal, kabinos szállással stb.) ez így nézne ki a számolgatások alapján:
a - 65e/fő b - 69e/fő c - 84e/fő
Erre jönne még rá az alábbi összeg (költőpénz javaslat csak!):
szállás kb. 30e/fő
biztosítás kb. 5e/fő
motor benzin kb. 2000km-re 40e/fő
költőpénz kb. 45e/fő
Azaz szállítási opciók függvényében kb. 180-200/főre jön ki (650-720 eur) mindennel együtt. Szálláson még lehet spórolni, költőpénzen szintén és benzinen is, ha nem akar valaki ennyit motorozni.
Akit még mindig érdekel, az írjon a ponus@freemail.hu címre a motor méreteivel együtt!
A műtétben vagy a gipszben kell a tapasztalat?
elég rá a 180 as,de hogy elrontod a 190 essel ....persze ,ha vandál módon rakod rá,elrontható a dolog....
Ez a 180-as bridgestone úgy csúszkál mintha az lenne a dolga.
Megpróbálok egy nagyobbat, meg persze más márkát :)
Miért nem "elég" neked a 180-as?
Elrontod... legyengíted nagyobb gumival....
Szóval megy a számolgatás és az opciók összegyűjtése, és sajnos úgy néz ki 6 személyes (4 személyes lenne, de az fék nélküli és max. 750kg-os, azaz robogókra szól) nem jön össze. Csak akkor ha megvesszük...
A legoptimálisabb megoldás jelenleg: buszban 4 motor (kellenek a méretek!) és 2 fő, utánfutón 2 motor és autóban 4 fő. Így 6 fő és 6 motor le tud menni.
Az hogy meddig megyünk le a járművekkel szintén rajtunk múlik:
a - Firenzéig (onnan 100km a kikötő) és ott ismerősnél hagyni ingyen a járműveket
b - Livorno kikötőig, ahol fizetett/őrzött parkolóban hagyni a járműveket
c - végig jön velünk a busz és autó, azzal kelünk át (azaz nem kell semmit motoron vinni, akár pótgumi, több rekesz sör stb. is jöhet velünk) - itt még variálhatunk, hogy csak a busz jöjjön át... ez olcsóbbá tenné
Anyagiak tekintetében (oda-vissza út, benzin, autópályadíj, minden járműre, komppal, kabinos szállással stb.) ez így nézne ki a számolgatások alapján:
a - 65e/fő b - 69e/fő c - 84e/fő
Erre jönne még rá az alábbi összeg (költőpénz javaslat csak!):
szállás kb. 30e/fő
biztosítás kb. 5e/fő
motor benzin kb. 2000km-re 40e/fő
költőpénz kb. 45e/fő
Azaz szállítási opciók függvényében kb. 180-200/főre jön ki (650-720 eur) mindennel együtt. Szálláson még lehet spórolni, költőpénzen szintén és benzinen is, ha nem akar valaki ennyit motorozni.
Akit még mindig érdekel, az írjon a ponus@freemail.hu címre a motor méreteivel együtt!