Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg? Nem tudtam, de viszont finom a husijuk!
nem,az sárgalapos és nem asszem,hanem tuti
2 éve fáj a lábam non stop,,,,,,én már sokkal hamarabb kikattanok,,,,,,na kotródjál zabálni te foshordó
ezt megcáfolnám én ismerek egyet,az nem az.....(asszem)
már túl vagyok az ilyenen,,,jó lenne,ha úgy mozdulna minden amikor az ember elgondolja,,,de sajnos nem,,,,,,,minek,fölösleges erölködés,,,,,,milyen szakadjon több felé?te miről beszélsz?essen már le neked,hogy szívtam a vérét?!napi kapcsolatban vagyok a kolegával,te meg itt okoskodsz,mit sem tudva mi van a háttérben?meg különben sem csinál semmit,csak mereszti a punnyadt valagát az ember,milyen több lovat........végre kicsit kimozdult
és ez meg a legnormálisabb hsz ma(asszem)
na húzok enni,jók legyetek csikánók
A hentesek mind hülyék
na most meg ez lett a legjobb(szerintem)
Na ne malackoggyá, el a száddal a pulykaorrúmtól hesss
igen,eléggé hamar kikattanok mostanában,2 hete durva a derékfájásom,és ez csökkenti a toleranciaszinte rendesen
Na mentem ebédelni....
Csá na annyira nm vagyunk hülyék, h összebalhézzunk
Köszi az imfót
Pdig az neked szólt,,,,,csak hozzám írta
+vagyok, Én a magam módján segitek, vannak rá eszközök aközösködésnek látod mi a vége anyád ..., megéri, nm, igazamvan igen 41232561281524125 ből 1
Lehet hogy a többiek kivonatták már a forgalomból.....
ezt most gonoszkodásnak szántam
De miért csak a Gekko-val közlöd azt a szükséget? Miért nem írod ki a fórumra? Hátha a többiek kapva kapnának rajta? Mit vársz 1 embertől? Szakadjon többfelé? Egy seggel több lovat? Tedd ki a véleményedet, javaslatodat, oszd meg másokkal!
én édibédi vagyok ésunatkoztam,,,megnéztem meddig tudok elmenni nálad,,,,elég hamar kiborultál,mint a fososbili
ez meg mégjobban tetszik,hogy becsatlakozott egy idegen is azt osztja az észt jövőre is adományoznak az emberek?bemondták,hogy köszönjük nem kérünk semmit,mert már annyi adomány összejött,hogy elég lenne egy komplett kisbudapestet felhúzni,,,,,,,,akkor kellett volna frissibe lépni és cselekedni,nem pedig már lassan két héttel utána jaa,hogy akkor rosszidő volt,nem lehetett volna motorral megtenni ezt az adományutat,,,,na az igazi motorosnak semmi sem számit,,,,főleg ha ilyenről van szó
az előző hsz-ben csak azt akartam jelezni, hogy van még lehetőség.
2 napja van fent, de érdekes módon 1 jelentkező van rá.
A mai nap legjobb HSZ e! Tényleg tetszett,olyan tuti vót!
süket és értelmetlen füleknek beszélek,de nem görcsölök,,,én már segítettem és te?adományotzál hurkát?

szevasz szopósom
Marrharépa! Szerencse hogy tudom mennyire "kuplungos vagy" és nem igazán tudok haragudni a hülye fejedre!
azért vagyok hülye,mert érveltem és segyteni akartam,hogy minek lenne nagyobb érteleme?FÁJ A HÜLYESÉGED ÉS EZÉRT BÁNTASZ ENGEM?szegény én! ! ! elég rondán írsz ha ideges vagy,,,,,továbbá miért idegeskedsz?ha jól sikerült volna az akciód,akkor most nem lennél ideges,nem?!de!435627 megint igazam van
blablabla , mivan majom, mit görcsősz
http://www.sportmotor.hu/motor...
Fiúk! Ne ezen veszekedjetek már, hogy ki mikor hol miért!
Borzasztó dolgok vannak lent! Ennek semmi értelme, hogy egymást szidjátok! Visszaolvastam a hsz-ket de olyanok vagytok mint a gyerekek! Ezzel a többiek élete nem lesz könnyebb! Tök rossz érzés ennyi motoros között az egymás szidása! Csak magatokat hergelitek! Minek? Mindenkinek meg van a saját problémája és mindenki úgy segít ahogy tud! Mivel tegnap én is Gekko-ékkal voltam, így tudom azt, hogy ő nem személy szerint okol valakit-valamit azért, hogy tegnap ilyen kevés motor volt aki megjelent erre az útra. De az hogy 15 ezer regisztrált motoros közül tényleg csak ennyien mentünk az egy kicsit fura. És nem arra gondolok akik dolgoztak, hanem azokra akik jöhettek volna, de nem jöttek. És nincs kivonva a forgalomból a mocijuk. Ne vitázzatok egymással, hisz ha végre vége lesz ennek a pár hónapnak, akkor együtt fogunk újra az utakon közlekedni! Kár így megmérgezni egy fórumot a veszekedésekkel, meg az anyázásokkal! Mit értek el vele? Jól felhergelitek magatokat és.............?
Legyen szép napotok! És vigyázzatok egymásra az úton!
Te kivételesen hülye vagy ma kisfiam......

Lassan írom,hátha megérted:
nem én szerveztem(amúgy sincsen olyan,hogy én,max MI),
én nem vagyok semmiféle vezér(ellentétben sok emberrel nem is akarok az lenni)csak megpróbálok és teszek is valamit
És lassan mi leszünk büdösgyökérnek kikiáltva,mert mertünk becsatlakozni egy nemes megmozdulásba,és a lehetőségeinkhez képest megpróbáltunk segíteni?
Hmm....No Comment
Szép napot (és bocsi de a végét már gyorsan írtam,mert felment a pumpám egy kissé,de ha gondolod akkor leírom mégegyszer lassan is... )