Tudom ,hogy sokan küldtek sms t,telóztak,és sokan küldtek le csomagot(ugye Henti? ) ,páran ,akik nem tudtak eljönni,de azért beszálltak a "csomagba" fejenként egy ezressel vagy 2 vel,ami nagy dolog,az még nagyobb,hogy olyanok is,akik hónapok óta munkanélküliek,és lassan napi gondjaik vannak,és mégis beleadtak 1 ezrest legalább!
De én szégyellem magam.....nagyon szégyellem magam mint Motoros, Tőlünk(és itt a GSR600 fórumot is ideértem) jött 4 db motor,ami rém kevés,de mivel itt nem is lett különösen hirdetve,ezért nem tekinthető reprezentatív példának, de a motorozz.hu n meg lett hirdetve,és ott 15.000 taglétszámból is csak 4 motoros jött el!
SZÓVAL SZÉGYELLEM MAGAM MINT EMBER,ÉS SZÉGYELLEM MAGAM MINT MOTOROS,HOGY CSAK ENNYIEN VOLTUNK!
Bocsi az írásért,de kifakadt belőlem,szép napot Nektek!
sajnálom,hogy nem tudtam menni,pedig Hentivel filóztunk,hogy lehetne megoldani de a szombat az nekünk melós nap küldtünk sms-t ,a kis családom minden tagja ,,,,,,
Jobb reggelt
basszus a gyerek is meg a dög is úgy köhizik, h képtelenség aludni
Kikeverem az orvosságot nekik, mire felébrednek tehénhúsleves csiga tésztával, fittynessz sültoldalas ebédre , bundás kinyír, mézec citrós tea reggere
Ááá , nem akarlak most költségekbe verni , jövő hét pénteken lesz a születésnapom , elég lesz az a berik bőrruha a superzone-ból amit megbeszéltünk .
Nem szeretném ha miattam egész nap a fotelben kellene ücsörögnöd ! ,
Üdv All! Ma páran megjártuk Devecsert oda-vissza és vittünk sok reméljük hasznos dolgot. Amit láttunk azt nehéz elmondani... Hihetetlen munka folyik egy hihetetlen szörnyű helyen. Aki még nem tette meg, legalább egy emelt díjas sms-t küldjön támogatva azokat a nem pár tucat, hanem amint láttuk párszáz embert, akik lényegében mindenüket elvesztették. Házat, ingóságot, papírokat, termőföldet, üzletet, jövőt.
Nekem mára már tényleg vége a szezonnak, 6600 van a gépben, szervizbe kéne már tolni, a hátsó gumim miatt meg alig mertem nyomni így két óra alatt értem csak haza.
De én szégyellem magam.....nagyon szégyellem magam mint Motoros, Tőlünk(és itt a GSR600 fórumot is ideértem) jött 4 db motor,ami rém kevés,de mivel itt nem is lett különösen hirdetve,ezért nem tekinthető reprezentatív példának, de a motorozz.hu n meg lett hirdetve,és ott 15.000 taglétszámból is csak 4 motoros jött el!
SZÓVAL SZÉGYELLEM MAGAM MINT EMBER,ÉS SZÉGYELLEM MAGAM MINT MOTOROS,HOGY CSAK ENNYIEN VOLTUNK!
Bocsi az írásért,de kifakadt belőlem,szép napot Nektek!