Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom ,hogy sokan küldtek sms t,telóztak,és sokan küldtek le csomagot(ugye Henti? ) ,páran ,akik nem tudtak eljönni,de azért beszálltak a "csomagba" fejenként egy ezressel vagy 2 vel,ami nagy dolog,az még nagyobb,hogy olyanok is,akik hónapok óta munkanélküliek,és lassan napi gondjaik vannak,és mégis beleadtak 1 ezrest legalább!
De én szégyellem magam.....nagyon szégyellem magam mint Motoros, Tőlünk(és itt a GSR600 fórumot is ideértem) jött 4 db motor,ami rém kevés,de mivel itt nem is lett különösen hirdetve,ezért nem tekinthető reprezentatív példának, de a motorozz.hu n meg lett hirdetve,és ott 15.000 taglétszámból is csak 4 motoros jött el!

SZÓVAL SZÉGYELLEM MAGAM MINT EMBER,ÉS SZÉGYELLEM MAGAM MINT MOTOROS,HOGY CSAK ENNYIEN VOLTUNK!

Bocsi az írásért,de kifakadt belőlem,szép napot Nektek!
ez a 124047-re jött
A tett halála az okoskodás!
sajnálom,hogy nem tudtam menni,pedig Hentivel filóztunk,hogy lehetne megoldani de a szombat az nekünk melós nap küldtünk sms-t ,a kis családom minden tagja ,,,,,,
Jó reggelt!
én már úgy-ahogy meggyógyultam
jó reggelt
Mondom, lehet, h téged láttalak tennap az 1-en
Jobb reggelt
basszus a gyerek is meg a dög is úgy köhizik, h képtelenség aludni
Kikeverem az orvosságot nekik, mire felébrednek tehénhúsleves csiga tésztával, fittynessz sültoldalas ebédre , bundás kinyír, mézec citrós tea reggere
Köszönöm, hogy Alme leszervezte az egészet, és, hogy ott lehettünk!
"Ma nekik, holnap nekünk?"
Segíteni nem szégyen!
Sziasztok!
Voltunk páran,vittünk egy kis segítséget a katasztrófa áldozatainak.....durva ami ott van.....Köszönöm Azoknak,akik eljöttek
az a nagy faszú,,,,,,,,,,,
Te Henti , most egy kicsit nem jól látok a jager miatt , de most melyik is vagy a képen ? , ,
Ááá , nem akarlak most költségekbe verni , jövő hét pénteken lesz a születésnapom , elég lesz az a berik bőrruha a superzone-ból amit megbeszéltünk .
Nem szeretném ha miattam egész nap a fotelben kellene ücsörögnöd ! ,
Mai:
adok vissza ,ha kell,,,,,,,,,,,
Tényleg , ki is megyek most , és benne alszom ma , mert holnap mennék az obi-ba kerítéselemért , de még nincs meg az összes lé ! ,
, ,
Fehér a fehérbe

mész a gecibe
valaki kocsiban alszik,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Üdv All! Ma páran megjártuk Devecsert oda-vissza és vittünk sok reméljük hasznos dolgot. Amit láttunk azt nehéz elmondani... Hihetetlen munka folyik egy hihetetlen szörnyű helyen. Aki még nem tette meg, legalább egy emelt díjas sms-t küldjön támogatva azokat a nem pár tucat, hanem amint láttuk párszáz embert, akik lényegében mindenüket elvesztették. Házat, ingóságot, papírokat, termőföldet, üzletet, jövőt.

Nekem mára már tényleg vége a szezonnak, 6600 van a gépben, szervizbe kéne már tolni, a hátsó gumim miatt meg alig mertem nyomni így két óra alatt értem csak haza.
igen!az éjjeli kelés az ilyen