Sziasztok!
GSXR600 gyárilag is szerelt, teljesen új Bridgestone Battlax Bt014 120/70 ZR17 M/C 58W gumiabroncs keresi igényes gazdáját 22 pénzért!Nem a sufniból lett előbányászva.
Ha nem a síszezonban szervezed, akkor ott a helyem.
Szardínia esetében nem biztos, hogy külön autóval kellene jönnöd, a számításaink szerint 6-7 motor simán befér a buszba és a zárt utánfutóba. Plusz ugyanannyi ember és csomagok. Az utiköltséget így tényleg tudnánk minimalizálni. Ott meg egy hét "Hungaroringezés", napi kb. 300km.
Abdul! Én elmegyek, ha Te is eljössz Mariazell - Türnitz túrára!
(Én 2 motort el tudok vinni, hátha velem tart még valaki? )
Occóért megszámolom a fuvart!
de nm vagytok itten pedig mosmá mindig csk ilyen későn leszek, találtam téli munkát kicsi melo jo pízért ezzel megalapozom a 2011-es motoros szezonomat
Simán! Idén én még fogok motorozni az tuti...
Illetve jövő év elején (szerintem március 15-ei hosszú hétvégével együtt, hogy kevés szabadság legyen) cimborákkal tervezzük Szardíniát, de kisbusszal, utánfutóval... (Supermotos társaság). Költséghatékonyabb és ott már jó idő lesz nagyon. Ha valaki nyitott a dologra szóljon és amint pontosabb infók lesznek értesítem.
GSXR600 gyárilag is szerelt, teljesen új Bridgestone Battlax Bt014 120/70 ZR17 M/C 58W gumiabroncs keresi igényes gazdáját 22 pénzért!Nem a sufniból lett előbányászva.