Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2szer mondatm el reggel,hogy hol mit kellene csinálnotok és ott mennyire szükség van rá,,,,,de te csak mondtad,hogy blah,blah,balh,meg igy meg úgy,,,,,
esküszömszerzek egy teherautót,és ráfestem az oldalára,hogy tüskevár megmentésért kiteszem a hősők terére 24 órára és legurittom oda ,miután megtelt adománnyal,,,,,,,,,ha te nem tudod ezt összehozni,akkor mgteszem én
milyen vezérbuzi vagy te?álljál már ki magadért,,,,,,,faszom,,,,,legyen már egy kis eszed,,,,,,,ha már ilyenre elmész,akkor ne más vigye el helyetted azt ami titeket érdemel,,,az a bizonyos mélyrőljövő "köszönjük"!
Ha azt csináltad volna amit mondok,akkor most a örömkönnyektől úszkáltál volna,hogy milyen jó érzés adakozni,főleg ahol nagy szükség van rá,,,,,de menj csak a saját faszfejed után,,,,,,,,
vágom,ha szarnak találod a szervezést,akkor mért nekem ugatol? én nem szerveztem,csak hozzátettem amim volt,és Miklós Atyánál lett átpakolva egy másik járműbe,mert oda vitte,ahova nem volt tanácsos emeni a kölcsönkért kisbusszal.....
De basszál még le egy párszor hülyegyerek,esetleg az időjárás miatt is?(mert nem süt a nap)
na,mon dom én,hogy buzi vagy,,,,,és ezért kellett kidőlni ennyi iszaonak,hogy ez kiderűljön?micsoda egy gyökér vagy a kurvaanyádat
hány deci pájinkát ittá?
De igazad van, inkább belédkötök,csak ne kelljen azt mondani hogy....
Nem,kurvaanyját az iszapnak,meg annak aki ezért felelős,,,,te meg ugathattál volna az érdekükben,akik rászorulnak,,hogy még van egy hely,bontsuk ketté,azt mindenki boldog,,,de baszol pofázni,mert csak azon jár az eszed,hogy cumizzál,,rossz szervezés és kapkodás,,,ezt igy nem lehet csinálni,,,milyen adakozás az ilyen?
És ha elolvastad volna a sorokat,akkor nem is Mi szerveztük, ,ugyanis telefonon beszéltünk,akkor is MONDTAM neked,hogy NEM a mi szervezésünk volt,és én nem szólhattam bele hogy hova kerüljön pontosan....
De most akkor a Mi kurvaanyánkat,mert ilyenben mertünk résztvenni?
Abból,hogy buzi vagy Utolsó szemétnek tartasz,mert nem mentem el veletek,,,, nem gondolod,hogy oda vissza szoptál volna le?átlátszó lettem volna mire hazaérünk,és inkább belémkötsz,minthogy igazat adj nekem
Szerintem olvasd el figyelmesen ,hogy mit is írtam,és aztán reagálj rá, nem tudom miből olvastad ki ezt amiket írtál.....
Akkor most én egy fasszopó kis köcsög vagyok és basszam meg az anyámat?!EZt akarod mondani?Én lementem az nap este segíteni,mikor a baj történt és utaltam lóvét is,,,a magam módján megtettem mindent amit lehetett és én ettől már kevesebb vagyok,mert nem a motorosokkal együtt tettem?Azt is mondtam neked,hogy mit csinálj,ha valóban sgíteni akara testületed,,,,de basztál rám és oda adományoztatok,ahol már annyi segítség és adomány került,hogy két devecsert és kolontárt fel lehet húzni arany szegélyes útpatkákkal,,,,,,,,tegnap reggel beszéltem a polgármesterrel és mondtam,hogy lehet,hogy elmentek oda is,biztam,hogy hívsz,hogy hova kell mennetek,,,de nem,,,a többi település le van szarva,,,na ezzel van a baj,hogy már oda nem jut,ahova még valóban kellene,,,,csak arról már nem beszél a média,ert ott nem halt meg senki,,,,csak a természet,ami legalább akkora baj,mint az emberélet kialvása,,,,,,,,,,vagy ez csak azért történt igy,hogy figyelemfelhívás legyen a motorostestvériség oltalmára?!mert ha igen,akkor az szánalmas

Üdvözlet minden fórumozónak
kb ugyanezt szerettem volna kifejteni
és ennyi,,,,,,,,,,,nem hinném ,hogy kevesebbek vagyunk mint más,mert pont tegnap nem küldtünk semmit,,,,,,,,,,,,,
mindenki segít szerintem ahogy tud
én ebből kimaradtam,de máshogy segítettem,viszont nem hiszem hogy nekem vagy Neked szégyenkezni kellene bármiért is.ha csak 200 ft-tal is de segít Valaki,az már valami,nem kell ahhoz ott megjelennie,én azt mondom.én mondjuk nem olvasom a motorozz.hu-t,biztos lehettetek volna többen azt aláírom.és jó annak aki ilyenre el tudja intézni hogy ne dolgozzon,felpakolhatja a motorját és nekiinduljon hogy segítsen.hát én sajna nem.nem kifogés ez csak vélemény.
nem fogok mentegetőzni!sajnálom,hogy 1-2 emberkének nem felelek meg(nem is akarok)
. .
ja,tudom 14ezervalahányan.....
Gekko, vedd hozzá azt is, hogy a hideg miatt sokan kivonatták már a motort.
én pénzt.....
Én is lezárom ezt a vitát, ja, nem bútorlap, csak az ára, az már Devecserben van! !
Nehogymár ebből is vita legyen gyerekek.....
Szinte biztos vagyok benne,hogy a többség nyúlt a telójáért,amikor közhírré tették a telószámokat,amin lehet a 200 ft os segítséget nyújtani,és ha így tett akkor jól tette!
Én azért szégyellem magam egy kissé,mert a motorozz.hu n van kb 15 ezer tag,és ezekből 4 motoros jön össze egy ilyen cél érdekében,röviden és velősen az SZÉGYEN! Ott meg lett hirdetve egy hete!,és csak jelzem,a szervező az nem mi voltunk,hanem az Alme ,mi csak becsatlakoztunk,mert pont nem dolgoztunk,és vannak olyanok is,akik pedig nem értek rá,de beadtak a csomagba pár forintot,és olyanok akik leküldtek csomagot,stb,és ez nagyon jó, de 15 ezerből egy hét alatt jelentkeznek egy ilyenre 4 en?

Na ezért továbbra is szégyellem magam ,anélkül,hogy bárkit is akarnék bántani!
Eléggé vékonka szálat rángatsz Oldibá
elitélem a gondolkodásodat, miszerint innen mindenkinek pattania kelett volna, h aggya a magáét! Eszerint az Fndi-nek bútorlapot kellett volna Devecserre eljutatnia Nehogymá annak az annyát, aki általatok szervezett segélyhez nm tette a magáét
Mindenki úgy segít ahogy tud, akar és a lehetőségei engedik, ezt bizzátok rám is, a Parára is és bárki másra!
Próbáltam egyenes, de nm sértő lenni. Tovább erről nm szeretnék témázni nehogy magyarárkodásnak, v ahogy Te írtad, okoskodásnak tünnyön! Amit a Para kapott az nekem volt sok
Szerintem azert ennyire nem rossz a helyzet. Az, hogy kevesen mentetek nem jelent semmit. Sokan mar sokkal korabban adakoztak mashogy/maskor, vagy penzzel, vagy kuldtek/vittek le adomanyt mar korabban. Pl. mi is kultunk mar kajat es penzt is.
Szoval nem ez az egy alkalom volt az egyetlen lehetoseg... es nyilvan nem irogatja be ide mindenki, hogy helo, en most kudltem penzt, stb....
Henti! Te adtál már!
De látnod kellett volna azokat az elgyötört arcú önkéntes melós srácokat, akik 16 órába lapátolják a vörös trutyit!
Szívesen levittem volna nekik egy tálca almát a babgulyásuk mellé.
Persze, én vagyok a feledékeny, mert ez miért nem jutott az eszembe a Tesco pénztára előtt, sorban állás közben?