Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még most is egész héten motorral járok melózni, tiszta jó idő van, reggel még simán van 4-5 fok mikor megyek :)

Szardinia érdekes lehet nekem is, attól függ, hogy jön össze...
Bezony... FJR jóóó :)
nem is tanultál meg motorozni vele...
Sajnálom Henti ez van Szombaton várnak ránk!
vasárnap mikor "poroszkáltunk" végig rá gondoltam, néztem minden bordát, kavicsot, fűszálat, és a következő faluban lévő autósokat mi a faszt is szándékoznak csinálni!
Ha meg elengeded magad akkor jön a baj.................
Sziasztok !

Egy kis segítséget szeretnék kérni mocival kapcsolatban. Az a jelenség hogy "darabos" a gázadás illetve elvétel. Amikor elindulok akkor a gázkar forgatására folyamatosan reagál a motor, de egy 20-30 kilométer után amikor elveszem a gázt, vagy ráadom, akármilyen óvatosan is csinálom, egy ideig nem történik semmi és utána hirtelen az addigi gázkar elmozdulásnak megfelelő teljesítményt egyszerre veszi el, vagy adja rá. Tudtok esetleg valami tanácsot adni mi lehet a probléma?

Előre is kösz a segítséget
Csak a szombattal van a baj
Cíp jóestét
Csak szólok, h Jócka brada ollyant üt mint a tablettásbor
néztem az emlék videót a srácról akit meséltél,,,,,,,,,,,,, Borzalmas, Nyugodjon Békében!
újra! para-fabá
szasz Para-fbá
No para, mindenki leírta véleményét ő is én is.Ha igaz van akkor is, ha nekem nincs akkor is.
szasz Lacibá
Motorosok! Sziasztok ez most nem rólunk szól! Kérlek ha tudok gyertek! Gondoljátok meg!

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3942&session_id=

Itt is jelentkezhettek!

01. Laci
02.
03.
.
.

Köszi: Laci
jó estét! azért az a 2forintos ember ne hogy odabasszon a szádnak ,,,,,,,,,,,,arra vigyázz,,,,,,,,,,,,,,
Ja,postásvagyok.Bátaszéki Attila volt a srác aki meghalt
Olcsóbban, mint eddig megúsztam, hogy lábon mentem oda és vissza és ráadásul most full szezonon kívül (szállás, komp árak miatt ez fontos)... én 150 körül kalkulálom az egy hetet:
- buszos utazás 6-7 fő esetén (benzin, autópályadíj, matricák, komp): kb. 30eFt/fő
- kinti motorozás (kb. 2000km): kb. 45eFt/fő
- szállás (6-7 fő esetén nagy apartman esetén olcsón megúszható): kb. 30eFt/fő
- költőpénz (konzerveket, söröket lehet vinni itthonról): kb. 30eFt/fő

Nem fix árak, hétvégén lesz időm és a kompjegy árakat/szállásokat megnézem. Nem egy hely lenne szállás esetén hanem 2-3 helyszín. Csillagtúrával nem megoldható a sziget bejárása.
Persze a motorra szerelve!
Te hogyan füstölsz első gumival?
Majd egyszer mutasd meg!
Igen, köszi.
Ezt már láttam, csak kicsit többet kérnek érte, mint amennyiért szeretnék venni így télen.
Postás vagy? Akkor "Postást" ismerted?Ki halt meg motorral két hete a kis kápolnánál?
A Tisza-parton elég ha csak eldobod akkor is kinyírsz vele egy vödör szúnyogot!Akkor Te tényleg ott tudsz lenni a kukánál?!