Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne a telefonszámod , mert nem tudom milyen jogon szitkozódsz itt te bmw-s .
Hello mindenki ! .....
Nem is értem mi megy itt... Nem akarom magam szarul érezni, mert tegnap elmentem Devecserre. És azért sem szerettem volna szarul érezni magam, hogyha mégsem sikerült volna elintézni, hogy el tudjak menni.

Örülök, hogy tegnap részt vehettem egy pozitív megmozdulásban és biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni amit tegnap láttam. Azokon az embereken segíteni kell, akár kis, akár nagy dolgokkal. Akár nyíltan, akár névtelenül. Szerintem ez a lényeg, a többi ...
bocsi csak alukáltam
az a helyzet, kykee, hogy ezért kár volt ide írnod. Ez nem az LFP. LAci, ez rád is vonatkozik.
Gekko, te meg ne foglalkozz a hülyeségekkel.

Na ,még esetleg valaki,aki lehordana mindennek engem amiért csatlakoztam néhány jóindulatú és segítőkész emberrel a segélyszállítmány összegyűjtéséhez,és célbajuttatásához....?
Annak tudatában,hogy nem mi szerveztük,hanem csak léptünk a felhívásra,és hozzájárultunk lehetőségeinkhez képest,még akad olyan aki ezért HIBÁZTAT bennünket?
Vagy tényleg akkora helyzetfélreértékelésnek számít,ha furcsának és szégyenteljesnek tartom a 15000 ből négyet?
Mert ezen kívül SENKIT sem bántottam,és nem sértegettem.....
(Vagy itt már semmi sem számít,csak belerúghassunk a Gekkóba?)
Ha igen,akkor én kérek elnézést.....
Nyilvánvalóan nem neked szólt! Kinek nem inge, ne ............
Pontosan idéztél
na ez aztán igen!szépen megfogalmaztad
arra nem gondoltál hogy esetleg a mondanivalódat én is olvasom és más hölgyemények?úgyhogy szopd le magadat,húzz bőrt a fogadra és mehetsz a halál faszára
és az ennyi hülye faszba én is beletartozom
Összefoglalnám a mai fórumot: Ennyi hülye faszt egy rakáson ! Szopjatok le mind!

1. az „túrát” Én szerveztem (ALME) egyénileg és nem a motoros testvériség! Kurvára semmi közük nincs az Én „túrámhoz” nem is engedném ez most kurvára nem róluk szólt! csak pofázás helyett ők csatlakoztak csupán ennyi…
2. a kibaszott ötletemet ide is kiírtam nem egyszer! Aki akart vagy (tudott mert nem dolgozott) az jött aki akart nem… ennyi de mondanom se kell nem volt „tolongás”
3. elsőként Henti felhívott, hogy segítene  de sajna dolgozott
4. Abdul eljött! :)
5. Akinek gondja van engem hívjon fel és majd megmondom mikor és hol szophat le a hülye szarfaszú
6. a saját szervezésű segítségemet Én és úgy adom oda ahogy azt jónak látom (amúgy leszerveztem, jó helyre került! de közöd? ) aki ehhez csatlakozik az ezzel azonosul, aki máshogy akar vagy tud segíteni azt vagy támogatom és vagy nem de TISZTELEM érte de semmi esetre nem ugatok bele, hogy tehetné jobban és hatékonyabban is, ha Ő úgy látja jónak tegye azt és ahogy akarja..

Húzzatok bőrt a fogatokra és menjetek a halál faszára………

Amúgy édibédi vagyok Én is…és többet erről nem írok, írjon ide a mocsári nyehőce az,,,nem méltó az esemény mondanivalójához !
te csak gurulsz,ő már motorozik,,,bár ti sokkal jobbak vagytok nálam felnézek a tudásotokra
Szia törpe bari csávó
Ettől függetlenül sem mentem volna , mert cukorból vagyok , ilyenkor már fázom motoron , maximum azért lementem volna motorral , hogy taknyoljak egyet a sárban motorral , hadd örüljenek egy kicsit a helyiek .
Ehhez még hozzátenném , hogy én ezt nem akartam , mert van saját bajom is , amit nem tudok megoldani , mert nincs rá pénz , de kötelező volt , hogy mások tudják mutogatni a tv-ben , hogy mennyire segítőkészek . Ezért az "önzetlen" segítségért én hónapokig fogok melózni , mint egy barom , és senki sem fogja megköszönni , mert nem is tudják ott lent , hogy kik is próbáltak egy kicsit segíteni .
Nem akartam ehhez az adományozáshoz hozzászólni , de :

Mi zöldség-gyümölcs nagyker vagyunk akik beszállítanak egy bizonyos áruházláncnak is , akik szintén segítettek az ottani bajban . Tőlünk is kértek segítséget / tetszik nem tetszik alapon / , mi küldtünk két raklap burgonyát , két raklap hagymát , egy raklap mindenféle gyümölcsöt kb. 600,000 ft. értékben , amiért semmilyen erkölcsi vagy anyagi elismerést nem kaptunk .
Ezért nem álltam be az önfényezős , testvériséges bohóckodásba , mert úgy érzem , többet segítettem ezzel , mintha lemegyek pózolni egy két fotó erejéig , amit majd mutogathatok .
Húú , de igazad van Kykke ! , ,
Hello mindenki ! .....
faszom,bocsi,,,rohanok meg volt megint minden nyüzsi,,,,,,,, meg ne búvárkodjál mikor én hívlak
Hmmm,,,,,ha már segítség,,,ez az adomány,amit levittetek,az jól jött volna a GINOnak,,,ha már segítségről beszélünk.....mert ugye abból indulunk ki hogy a motoros testvériség, a bajba jutott motorosokon segít,,,vagy tévedek..
Van bajotok gazdagon...

Te Kiki mi az ügy az ügyünkkel? A múltkor épp rántottam magamra a búvárruhát, de s.o.s. kellett SMS-t küldenem, viszont azóta sem történt semmi...
A szavaid téged minősítenek.......No comment.

Azért azt a teherautódat megtekintjük a Hősök terén,sőt viszünk is adományokat rá,majd jelezd hogy mikor.
Szép napot!
heteró vagy?nem! !buzi vagy,igen
Az Gekko,,,minden faszt behappol a szájába,,,,,,fasztestvériség,hu
te Gekko,mikor jön el az agyadba az,hogy ki mit gondol,,,le sem szarom.....tedd ezt te is,,,,,,,miért csak mindig én?akkor is,,,,,,édibédi vagyok,te meg kapd be a faszom,reggel,délben,este csak neked számít,hogy ki mit gondol rólad,meg ki zár a szívébe,,,,,,,,lehet aki becsöppen épp nekem ad igazat,mert jobban átolvasva rájön,hogy nekem van igazam,,,,,,
A francba! Csak szórakoztatok? Akkor kapjátok be!
Norcsi csak szeretett volna segíteni,Te dromedár, ha valaki ezt olvassa akkor tutira azt hiszi,hogy egy birkagyökér ugat,még én is azt hittem egy darabig,majomarcú,gondold el hogy mit gondol az aki tényleg belecsöppen és ezt olvassa....nem fog nagyon a szívébe zárni,mert nem tudhatja mennyire édibédifejű vagyol...ugye? na!
Most meg hagyjatokmár enni,mert ideges leszek!