Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 kor M3 shell kút

gurulok velük
Hali, 1 óra körül tudnék menni.
Morgen!

Valaki gurulni?
Jó Reggelt !

Fél 8-kor kezdődik a Forma-1 , utánna kertelek , téliesítek

NFeri ! : már régen jártál erre, hogy haladsz az ALFA-ROMEO restaurálásával ? Képeket nyomhatnál fel
tessék Hoji, a képek amikor nálam jártál

bejöttél és már vetkőztél is

ja, és tök hamar elmentél
én is csapattam egy jót

mostanában értem haza
húúúú ez már a múltkor sem működött

Hali! Írtam erre, de ezek szerint nem küldtem el?... Pedig csak most kezdek inni.
Jól hangzik, de én 9 körül nem leszek használható állapotban az tuti. Délben tudok csak indulni... De az irány jó, max. becsatlakozom valahol hozzátok.
CSak azért nem engedem,hogy leszopj,mert te is márkatárs vagy!igaz 4 hengerrel kevesbre futota nekede,még két kerékkel,de márka társ vagy!szóval ne rizsálj,hanem kapd elő a pömpölőmet azt vedd a nyelved köré,,,,hisztid az van,de legalább beleugatod az ember pofájába ahogy kell,,,na ezt tisztelem te replika homokos!
Én megettem a szülinapi hekkedet!
Jó bulit rendeztem,csak kár hogy nem tudtál eljönni
kibaszott sokan eljöttek,mert kiváncsiak voltak,hogy ki az a GRkrisz,ha már ennyire beharangoztam 2 héttel elötte,,,,mondtam,hogy miért nem tudsz jönni,igy 2 vhét múlva pót szülinapi buli,,,,,jó volt a hangulat az ingyen pálinkától és babgulyástól,,,de ki voltál plakátolva ne aggódj,,,,volt egy két becsicsentett csaj is aki puszilgatta a képedet
ezen gondolkodom
valamerre kéne menni,holnapra jó időt mondanak
Először is: Krisz happy birthday

Másodszor: Gurultam egy jót a mai nap...

Harmadszor: Jó estét mindenkinek
majd hozzatok bablevest,,,,,,,,,,,,,,
Üdv All! Boldog szülinapot az ünnepeltnek!
Ma még belefért egy gyors kör Szentendrére, holnap ha ugyanilyen jó idő lesz, akkor megyek egyet Visegrád/Esztergom felé (nem a Lepencei úton), ha valakinek van kedve csatlakozzon. Dél-egy körül indulok, 3-4-re haza is érünk.
Gumim már lassan verseny slick-re simul, de ennyi még belefér. Ja és jelige: még egy utolsó gurulás az idei szezonban.
jót röhögtem mikor mesélte a bajusz
ügyes
ja!bassza +,otthon hagytam mindent,oszt eljöttem 230 kilométert ,,,,,,,,

mi van vigyem a jogsit?
GR Boldog szülinapot vazze..
Te állat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,