Csak megköszöntem Neked a felvilágosítást! (Gőzöm nincs ki kicsoda itt.)De olvastam a versenyző lapját és igazad volt! Ha ennek ellenére nem dobom kukába és valakit érdekel szól.
Igazad van. De már elméletben már koptatja a gumit a 2 Ft-os ember, aki mostanában minden tapasztalatát a sörsátorban ülve szerezte.Ha őszinte akar lenni még egyik motorjára sem vett új gumit csak lefutottat.
Na erre varrjál gombot édes fiam : a jövő hétvégén megyünk quadot venni a Parabácsival meg az Fndivel , hogy legyen valami téli rosszalkodós játékunk .
Mondjuk az Fndi még nem tudja , hogy ő is vesz ! ,
Csak akkor dobom kukába ha aztán megnézhetem ahogy beugrasz keresni!Nem mindenki pályán motorozik és valóban nem ér nyomába sem 40-60 Ft-os guminak.-nem is ennyi az ára.De ha Te mondod úgy van.Nem mentem ilyen gumival ez igaz.
szia!
ez annyira jó gumi, hogy a legjobb amit tehetsz vele, az az, hogy elsétálsz egy kukáig, meg emeled a tetejét, és beledobod....akkor senki sem fog elesni, és téged sem fognak szidni mint az állat!
Mondjuk az Fndi még nem tudja , hogy ő is vesz ! ,
Ne foglalkozz ezzel józsi gyerekkel , nem tudja mit beszél , még motorja sincs . , , ,
Ja , és nyugodtan küldd el a bánatos f...ba , ezt a törpe kiscsákót , ne rontsa már az üzleted ! , , ,
Csak akkor dobom kukába ha aztán megnézhetem ahogy beugrasz keresni!Nem mindenki pályán motorozik és valóban nem ér nyomába sem 40-60 Ft-os guminak.-nem is ennyi az ára.De ha Te mondod úgy van.Nem mentem ilyen gumival ez igaz.
ez annyira jó gumi, hogy a legjobb amit tehetsz vele, az az, hogy elsétálsz egy kukáig, meg emeled a tetejét, és beledobod....akkor senki sem fog elesni, és téged sem fognak szidni mint az állat!