Teljesen igazad van, mindenképp ki kell venni a hangcsökkentő betétet. Több hónapig úgy jártem vele, hogy nem vettem ki, nem is volt túl jó hangja. De azóta nagyon jó! Enélkül már el sem tudnám képzelni. Kétszer is igazoltattak a rendőrök, de még csak szóvá sem tették. Pedig van hangja rendesen......
Szevasztok!
Holnap megyek a vasért és egyenesen megy az Albert racinghez!kiváncsi vagyok én is nagyon, de eddig amiket csinált a srác az mind jól is nézett ki és a hangal sem volt semmi gond!
Szerintem jövő hét pénteken készre lesz hangolva!
syrus: nem olvasgattam ugyan az előzményeket, de ha Bódis dobról van szó a GSR-hez akkor csak jót tudok róla mondani. Én még tavaly nyáron vettem meg a dobot a kutyushoz és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kérdezték a szervizben, hogy kivegyék-e a hangcsökkentő betétet, mondom persze, legyen állat hangja. Lett. (Azóta sem raktam vissza bele, nem is emlékszem hogy szól.) A Bódis-féle dob kelti az igazi, röfögős hangzavart :) (a kivehető betét miatt is).
Bár szívesen meghallgatnék másféle dobokat is. Kinek milyen van? Valami különlegesség?
Most van 1szösszenetnyi időm!Olvasgattam a termést,és arra jutottam,h a nagyobb kedvezmény érdekében én is beállok a Bódis sorba!
De csakis azért,h így talán nektek is kedvezőbb lesz az ár!
Na én má lépkedek is további szép napot!!
Nekem azért reménytelen a közeljövőben a Bódis, mert vizsgázik az autóm és van mit csinálnom rajta......meg hát az a fránya fog...... egy fél Bódis árát kell sajnos a számba tennem.
Arra én is számitok hogy 115 alatt lesz ha mindent egybe veszünk , de 70-re gondolni sem szabad szerintem , ha száz körül lenne én annak is örülnék , de majd meglátjuk , ahogyan tudok valamit úgy is írom ide rögtön !
Ha a kereskedés adja 115 körül, haszonnal....akkor ő is jóval olcsóbban kapja.
Tehát ha többen lennénk vásárlók és csak kevés kézen megy át kipuff. Akkor a gyári árra nem rakódik olyan sok. Ja és gondolom nekünk nagyon sz...mla sem kellene, vagyis a legolcsóbb megoldás!
Jó lenne, ha így flottában megkapnánk max. 70 körül....
Hozattam a louis-ból egy zsuga bőrnacit , hát sajna a méret nekem nem jó most itt felkinálom nektek akciósan mielött felteszem a " hirdetőbe" , Caféracer , az ár igérem kedvező lesz ha valakire jó!!! 60-as méret / melyre nem lehet adni / , ha kell méreteket tudok venni róla
háj , most beszéltem a " Bódis-os " emberrel , felvette a kapcsolatot a gyártóval és kedvező árakkal bíztatták , hamarosan küldik neki az árlistát , addig is türelem
boxolok,de már csak Ő (adatlap) miatta!Ott kommonikálunk,mert csak a hétvégén tudunk együtt lenni!de akkor full-full!