fájós jellegű csak fekve kényelmes, reggel még ment a sántitás mentes haladás, mondom jó lesz az, aztán nemlett jobb, inkább lemondtam a ringről, aztán amikor kimentem a 10km-re lévő nyaralóba motorral rájöttem, hogy jól döntöttem, mert a legkisebb irányváltás is fájdalommal járt, még a váltás is... nemhogy még kanyarogjak egy versenypályán....
Ja és az persze már cask hab a tortán, hogy több mint egy hónapnyi esőzés után eljön végre a ragyogó idő és nemtudom kihasználni, mert nemhogy a ringre nem jutok el de még Miskolc vonzás körzetén kivülre sem tudok menni....
Üdv mindekinek! Sajnos nekem nem sikerült eljutnom a ringre, pedig nagyon akartam, de a derék fájásom nem engedte, még reggel úgy volt, hogy megyek, de aztán rosszabb lett a helyzet, és a "próba motorozás" során rájöttem, hogy nem birtam volna Pestig, pláne nem a ringet Remélem lesz még ilyen alkalom és a derekam sem fog cserben hagyni
Szasztok!
Ha valaki a hétvégén Duna-kanyar túrát tervez, akkor az árvíz könnyen közbeszólhat. Ma csak egy hirtelen kis gurulás volt betervezve és majdnem Szlovákiában ragadtam. Esztergom utáni szlovák oldalon lévő első határátkelő lezárva, a második (Sahy felé) pedig elérhetetlen, mert az egyik utat már keresztezi az Ipoly. Így csak vissza lehetett menni Esztergom felé. Visegrád előtt pedig már a főútra is kiöntött a víz röpke 2 óra alatt (az odaúton még nem volt...). Hihetetlen látvány... és a zsákoló emberek is.
Szentendre főútján meg olyan autós baleset volt, hogy nem is értem városon belül hogy lehet 3 autót így összetörtni. Ja, és a lepencei úton is vigyázni kell mert sok kanyarban még áll a víz, folyik a hegyről még... Szóval vigyázzatok arrafelé.
És ma láttam Badlac gyereket is, még megvan a GSR neki.
Meg valamikor egy kisebb túrára összejöhetne a csapat. Mondjuk két hét múlva szombat vagy vasárnap? Útvonal a Duna-kanyar mindkét oldala, nagyon szép a táj és vannak jó szerpentinek.
Bp - Szentendre - Visegrád - Esztergom - Szlovákia Sahy - innen vagy egy nyugodt tájnézegetős kanyargás a Duna mentén Nagymarosig, vagy egy tempós kanyargás le a 2/A-n Vácig és onnan Nagymaros. Nagymaroson kaja egy nagyon normális árú étteremben közvetlenül a Duna partján (teraszon). Utána a 2/A-n Budapest, vagy Komppal át Visegrádra és úgy haza.
Kb. 1 tank benzin és kaja. Komp 1200Ft (motor + személy) ha azzal mennénk.
10-kor indulás, 1-2 között kaja, 3-ra otthon.
vittem volna Neked Magic-kenőcsöt Gekkonak használt aszondta
hiába,állva már ne csináld,nem bírja a derekad
Lökjed a képeket meg amit rögzítettél valahogy.....
A mai nap most ért véget.
Kellőképpen elfáradtunk és ezt mondom az egész család nevében.
A benzintyúkom ma debütált a motoron mögöttem!
(sajnos ) Azt mondta eztuán jön velem mindenhova!
Oldklu köszönöm a mai napi szervezésed, minden nagyon remek volt.....a reményeimhez képes jobban sikerült!
Ha valaki a hétvégén Duna-kanyar túrát tervez, akkor az árvíz könnyen közbeszólhat. Ma csak egy hirtelen kis gurulás volt betervezve és majdnem Szlovákiában ragadtam. Esztergom utáni szlovák oldalon lévő első határátkelő lezárva, a második (Sahy felé) pedig elérhetetlen, mert az egyik utat már keresztezi az Ipoly. Így csak vissza lehetett menni Esztergom felé. Visegrád előtt pedig már a főútra is kiöntött a víz röpke 2 óra alatt (az odaúton még nem volt...). Hihetetlen látvány... és a zsákoló emberek is.
Szentendre főútján meg olyan autós baleset volt, hogy nem is értem városon belül hogy lehet 3 autót így összetörtni. Ja, és a lepencei úton is vigyázni kell mert sok kanyarban még áll a víz, folyik a hegyről még... Szóval vigyázzatok arrafelé.
És ma láttam Badlac gyereket is, még megvan a GSR neki.
Meg valamikor egy kisebb túrára összejöhetne a csapat. Mondjuk két hét múlva szombat vagy vasárnap? Útvonal a Duna-kanyar mindkét oldala, nagyon szép a táj és vannak jó szerpentinek.
Bp - Szentendre - Visegrád - Esztergom - Szlovákia Sahy - innen vagy egy nyugodt tájnézegetős kanyargás a Duna mentén Nagymarosig, vagy egy tempós kanyargás le a 2/A-n Vácig és onnan Nagymaros. Nagymaroson kaja egy nagyon normális árú étteremben közvetlenül a Duna partján (teraszon). Utána a 2/A-n Budapest, vagy Komppal át Visegrádra és úgy haza.
Kb. 1 tank benzin és kaja. Komp 1200Ft (motor + személy) ha azzal mennénk.
10-kor indulás, 1-2 között kaja, 3-ra otthon.
fndi,a köcsögödért menj majd Totorhoz aztán hangodat se halljam
Na mentem pestre a kutyulival,ha esetleg érdekes lennék vkinek.06703845331.Ölellek benneteket