Sziasztok, van egy-két kiegészítőm GSR-hez. A plexi és a hátsó lámpatakaró ára együtt 15eFT. Vagy a legjobb ajánlat egy héten belül, nem szeretném tartogatni. 30/317-74-23
Sziasztok volna egy kérdésem hozzátok.A képeken található deklik jók a 2009-es GSR-600-ra?
Sajna nem tudom megnézni mivel a motor már a szerelőknél van.Megtenné nekem valaki,hogy megnézi.
Ami nem teszik az a nagyobb dekli részen a kis ezüst színü karika alaku valami az megtalálható mindenkinek a motorján?
Előre is köszi
Sajna nem tudom megnézni mivel a motor már a szerelőknél van.Megtenné nekem valaki,hogy megnézi.
Ami nem teszik az a nagyobb dekli részen a kis ezüst színü karika alaku valami az megtalálható mindenkinek a motorján?
Előre is köszi
Miért nem felváltva csináltad a másik kezeddel is...... akkor nem terhelted volna túl az egyik kezed!
Szombaton talizunk,remélem rendbejön a bal csuklóm addig...ha nem akkor autóval megyek.....
nekem is csinálta párszor, enyém is 2006-os.
akár vészhelyzetet is okozhat, nagyon kellemetlen
Igazából nem tudom mitől szűnt meg. Alapjáraton elég sokat emeltem, nekem majdnem 1500 körül van. Olajat is újat kapott...
Azóta nem csinálta.
úgy-ahogy minden oké
de ha nem látnék több vizet minden sokkal jobb lenne
Jól vagytok? Nem folyt még el az erdő arrafelé?
Te hatan + az asszony = hét!
Ők is szervezték. Közűlünk tisztességgel megjelent a "kemíny" mag!