Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjszakát !
Itt nyúlj be és találsz egy kis tekerhető műanyag ricnis rúd, azzal állíthatsz az alapjáraton.....
mit tehetek ra kell allitani a motrot ?
Igen.
masik kerdes..ocsimura dobom van es k&n legszurom az is befojasolhatja a motor mukodeset?
Emelek majd rajta, pedig 1300 körül van melegen most.
Én mennék mécses gyújtásra... június 12-15 között nem jó csak.
hat most h mondod az alapjaratom nincs 1300..csak ugy 1000korul..
Ez nem az a fajta.....
Indulás után hamar visszaveszi a fordulatot..... elég az úgy, a motor csak tudja, hogy jó neki
most kicsit hujen fog hangzani de fogalmam sincs hol emelhetem az alapjaratot..eddig terepen gyurtem a motorsportot nemsokat ertek az uj gsr emhez...xoval megkoszonnem ha leirna valaki korul belul hol alitsam az alapjaratot:P
Te is ellenőrizd, ha szükséges korrigáld az üzem meleg motoron az alapjáratot.
Soha nem állt le és melegen jó az alapjárat .

Hidegen úgy szeretném hogy pörögjön és ahogy melegszik vegye vissza fokozatosan .
Szia!
Nem lehet gyertya hiba.
Az alapjárat MEGFELELŐEN van beállítva?
(üzem meleg motornál 1300 +/- 100 rpm)
emeld meg az alapjáratot egy picit
Hidegindítás után lehetne nagyobb a fordulat,keveset állít rá
Igen, a jövő hétvége áll közel a sajnálatos esemény időpontjához megemlékezés miatt.
Kellene beszélni Krisztivel is, mielőtt rászervezünk itt valamire
hello,tudna e nekem valaki otletet adni,nemreg vettem egy gsr600ast,a gep nagyon ott van de van egy olyan hibaja hogy ha nagy frodulatrol vixaengedem a gazt vagy kanyar elotti nagy fordulatrol valo vixakapcsolaskor kuplungolas kozben megall a motor..ami kelelmetlen helyzetbe hoz kanyarok eseten..lehet ez gyertya hiba ?17ezer kmerben van nem artana gyertyat csrelnem?
Mit értesz az alatt, hogy emelt fordulat?
Ha jól van beállítva az alapjárat üzem melegen, akkor hidegen első indításkor kicsit dödörög, egyenetlen a járása.... aztán pár másodperc múlva kiegyenletesedik az alapjárat, a motor járása.
Nekem a szombat-vasárnap és jövő 7,

de alkalmazkodom !
Tybee!

Eszembe jutott nekem is a közeledő időpont. De nem csak az miatt jutott eszembe Laca.... mindig eszembe jut.

Melyik nap lehetne összehangolni szerinted? Egyáltalán mennyien jönnének?
Köszi !
Az enyém új kora óta hidegen , első indításor nem pörög határozott emelt fordulaton. Picit emelkedik csak a fordulatszám.
Szia!

Pont ahogy Gino mondja, vagyis írja!
Szia Ginó !

Áporkára szándékozunk menni ?
Füstöl, "kormol"....sokat eszik..... nincs alapjárat, leáll....stb.