Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nekem személy szerint plekó nélkül tetszik a legjobban a GSR. De mindenki más Nemrossz az az élvédő, szerintem maradhat rajta.
Nagyon köszönjük Mindenkinek aki megtisztelt a jelenlétével a mewgemlékezésen! A szülők nagyon köszönik Hentinek a szervezést......meghatotta Őket, hogy ennyien gondoltak a fiúkra.
Sziasztok! Reszeltem egy plexit a mocimra, szerintetek élvédővel vagy élvédő nélkül jobb? Esetleg plexi nélkül?
Odaadnám szivesen, ha tudnám hol van mi is úgy túrtuk a sok lom közül, olyasmi összekötők voltak asszem,mint amik a salgó polcokhoz vannak.
Szia GTFour.:!

Köszönöm a gyors válaszod!
Esetleg a két L alakú tartót nélkülöznéd a számomra? Beszélhetnénk az átvételről, ha neked már nincs rá szükséged átvenném!
Jah,a második képen még lentebb volt a rendszám, mert a gyári világitás miatt nemtudtam feljebb tenni, azóta ment rá egy kisebb, ledes megoldás, igy a két "L"-alakú tartó leugrott,és a gyári keretre rögzitettem a rendszámot.
Én hátrébb toltam az indexeket egy kis toldással, de volt, aki reszelt a rendszámtartó keretből, hogy beférjen az indexek közé
Skacok!

Hogy a francba raktátok be a levágott hátsó sárvédőre a rendszámtábla tartó keretet? Nekem nem fér be közé!
Ötlet? Esetleg kép valakinek?
googleba írd be, Szucsamota, vagy Szu-csa-mo-ta valamelyik csak kiad valamit!
Van ennek valami honlapja ?
Hát ezt buktad haver!

Mér kell nekem dolgoznom
Rajta leszek a témán
Mi 7-től ott pakolunk. 8,15 - 8,45 Akkor max, vártok egy kicsit de az elsők között regiszráltok tesztmotort. Többet is lehet, pl. Hayabuxa, Bandit 1250, GSR, stb. Időbeosztás, és ott a helyszinen mindent megismerve, kiismerve ügyeskedünk!
akko' kezdem győzködni magam De mégis mi a korán ? 6ra legyek ott ? megkérdezem pár haverom,hátha bennevannak,többen mégis jobb menni
FREE!
Minnél korábban gyüssszzz! Annál biztosabb, hogy pályára mehetsz! Regisztálni kell! INGYENES!
Meglátom mit tehetek, de jó lenne Mikor van kapunyitás ? Beugró van oda? Vagy hogy műxik ez a dolog ? Köszi
Ok, kosz :)
Baripeti: ok, csorogj ram es osszefutunk vmikor.
Szombaton gyere a Hringre, a Suzuki napra, hátha intézhetek neked, NEKTEK egy kis potya gurulást!
Szia Yikess!
Ma láttam az info@tommoton először. Este válaszolok rá!
Szia

A hétvégén elugrom hozzád a cuccért.
Van eladó két tükör ledes index beépitve . 16 000.-ft
Szia. Nem de itt láttam külön egy eladót.
Üdv!

De az két hete volt Azóta esett még,sőt, most is esik, de ha az idő engedi felgurulok, megnézem mi a helyzet, bár szerintem a Bükk igyis-úgyis tele lesz átfolyásokkal meg kavicsokkal... max hétvégén arrafele megyek a Mátrába és akkor kiderül