Nagyon köszönjük Mindenkinek aki megtisztelt a jelenlétével a mewgemlékezésen! A szülők nagyon köszönik Hentinek a szervezést......meghatotta Őket, hogy ennyien gondoltak a fiúkra.
Jah,a második képen még lentebb volt a rendszám, mert a gyári világitás miatt nemtudtam feljebb tenni, azóta ment rá egy kisebb, ledes megoldás, igy a két "L"-alakú tartó leugrott,és a gyári keretre rögzitettem a rendszámot.
Mi 7-től ott pakolunk. 8,15 - 8,45 Akkor max, vártok egy kicsit de az elsők között regiszráltok tesztmotort. Többet is lehet, pl. Hayabuxa, Bandit 1250, GSR, stb. Időbeosztás, és ott a helyszinen mindent megismerve, kiismerve ügyeskedünk!
De az két hete volt Azóta esett még,sőt, most is esik, de ha az idő engedi felgurulok, megnézem mi a helyzet, bár szerintem a Bükk igyis-úgyis tele lesz átfolyásokkal meg kavicsokkal... max hétvégén arrafele megyek a Mátrába és akkor kiderül
Nekem személy szerint plekó nélkül tetszik a legjobban a GSR. De mindenki más Nemrossz az az élvédő, szerintem maradhat rajta.