Sziasztok!
K6-os GSR mocimról megmaradt gyári katalizátort, szeretném eladni.Ha érdekel vkit, az ismeretségi körötökbe kérem jelezzen mert nekem nincs rá szükségem.Köszi.Szabó Mátyás 70/640-20-80, szabocar@t-online.hu
okes elobb megprobalok allittani az alapjaraton..csak elobb erjek haza svajcbol..ma este indulok vixxa holnap valamienkor rakattanok a hibaelharitasra;)) hetvegen nem volna jo vacakolo mocival gurulni:P
Oldibá..... hát milyen motorom van nekem? Há' persze, hogxóy Suzuki...sőt GSR!
Kíváncsi leszek, hogy el tudod-e intézni, hogy felengedjenek.....
Arra gondoltam, hogy szombaton délelőtt először kimegyünk a Hringre, összefutunk ott, regisztrálok valamikor délutánra és ha lehet (mert elintézed ), akkor gokart után délután felmegyek a Hringre a mamával a hátam mögött.....
Kevés lesz az alapjárati csavaron állítani szerintem.......máson is kéne, először egy TPS állítás és szinkron, ha az sem segít akkor a befecskendezésen állítani a sportszűrő és sportdobhoz....
Nem sokat írtak róla...Orsi lányom barátja volt, csütörtökön lesz a temetés. Itt egy cikk róla: http://totalbike.hu/hirek/2010/05/26/motorost_olt_a_lovaskocsi/
18 év! Nagyon kevés!
Még elkoptathatott volna jópár gumit! Nem tehette, mert egy figyelmetlen ember megállította az időt a számára,- örökre.
Motoros barátok és nem motorosok egyaránt nagyon sajnáljuk!
A pillanatot "visszacsinálni" nem lehet!
Közös megemlékezés, némán, sápadtan és vacogva. Nekünk már csak ez jutott belőle, vidám gurulások helyett!
Tiszteletre méltó volt a megemlékezés, mindenki, aki ott volt, átérezte e súlyát!
Fiatal Barátom!
Húzzd a gázt és Légy Boldog a fenti végtelen országútján!
U.i.:
Köszönet azoknak, akik gondolva Rá, megszervezték ezt a bensőséges megemlékezést a baleset helyén.
meglatjuk ha emelek az alapjaraton es akor is meg megall akkor hetvegen vixatexem a gyari dobot es maglatjuk akkor h befojasolja az h sportdob van rajta..egyelore kosz a segitseget joejt mindenkinek
Igen, ha alul és felül is meg lett nyitva a motor, akkor érdemes a keverékképzést is hozzáhangolni.
Elvileg a motor "tanulja saját magát", de az alapértékeket lehet finomítani a más "légáramlatokhoz"
K6-os GSR mocimról megmaradt gyári katalizátort, szeretném eladni.Ha érdekel vkit, az ismeretségi körötökbe kérem jelezzen mert nekem nincs rá szükségem.Köszi.Szabó Mátyás 70/640-20-80, szabocar@t-online.hu
Kíváncsi leszek, hogy el tudod-e intézni, hogy felengedjenek.....
Arra gondoltam, hogy szombaton délelőtt először kimegyünk a Hringre, összefutunk ott, regisztrálok valamikor délutánra és ha lehet (mert elintézed ), akkor gokart után délután felmegyek a Hringre a mamával a hátam mögött.....
Van egy eladó félre rendelt Plexim 2008-2010 gsr600 ra.
Vatta új. 20000,-Ft.
Elment egy MOTOROS! ....Nézz utána!
18 év! Nagyon kevés!
Még elkoptathatott volna jópár gumit! Nem tehette, mert egy figyelmetlen ember megállította az időt a számára,- örökre.
Motoros barátok és nem motorosok egyaránt nagyon sajnáljuk!
A pillanatot "visszacsinálni" nem lehet!
Közös megemlékezés, némán, sápadtan és vacogva. Nekünk már csak ez jutott belőle, vidám gurulások helyett!
Tiszteletre méltó volt a megemlékezés, mindenki, aki ott volt, átérezte e súlyát!
Fiatal Barátom!
Húzzd a gázt és Légy Boldog a fenti végtelen országútján!
U.i.:
Köszönet azoknak, akik gondolva Rá, megszervezték ezt a bensőséges megemlékezést a baleset helyén.
Szép idő lesz! Feljössz? Én ott leszek a Black Motorsnál!
Megpróbálom elintézni!
jó8
Elvileg a motor "tanulja saját magát", de az alapértékeket lehet finomítani a más "légáramlatokhoz"