Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tybee!

Akkor most nem megyünk vasárnap...... Abdul kérésére toljuk egy héttel?
üdv

nekem a szombat nem nagyon jó mert dolog van este meg motoros tali, koncert, sör,
vasárnap józanodás, max kiskör
ja, és rendőrök könnyeben sérültek
Jó st-t

Ginó az a baleset tegnap volt úgy tudom és hat halott volt
Bár nem tudom pontosan, hogy ő hol volt segíteni...... de valaki csörögjön már rá thebear-re....akinek meg van a telefonszáma
úúúú,szegények!én nem tudtam erről
Ezt most komolyan.....

Most hallottam, hogy súlyos baleset történt Szarvas környékén.... rendőrök, busszal..... akik segíteni voltak....
nem ér rá...Maci a málnásban van éppen
Thebear jelkezz!
Sipikém, pl. nézd meg ezen honlap kiemelt hirdetései között.
Az egész szettet 30 alatt nem lehet megúszni szerintem. És erre jön rá a munkadíj...

Jöhetsz az egész motorért is! Ha nem kell az új tulajnak akkor a tied...
Köszi Oldklu erre számítottam :))))))))
Szerbhusztok!
A vizes vasárnap nekem nagyon tetszene!
Nem feltétlen mennék 300km-t,viszont megnézném a testeteket
sziasztok!
gabesz666 : a szinterezést Tatabányán oldották meg(másodszorra,mert először Érden csinálták szerintük EZÜST re,mindenki más szerint az sima SZÜRKE lett ), 6000 ft volt a két felni költsége,és szép lett,(szerintem és mások szerint is! )
Valvoline láncspray megy a láncra(fehér színű,és nagyon nem dobja le a lánc magáról!) és a tisztántartása kb ugyanaz a sztori mint az eredeti feketének!
Ha kell,akkor előkeresem a cég címét,tel.számát!
Ja és hol vannak jobbak,,,,,és ugyan annyíé ?
Cimet-telefont kérek!

Köszi A kipufomért mikor mennyek ?
Minek kisebb?! Így is hasítok mint vemhes éticsiga
Megyek én becsületesen, és sokat is. Csak vigyázok a technikára.
Igen ! A gumi vadi ujcsí.

A lánc híred az kissé durva !
nem rossz, nem rossz, de amit nekem csináltatok a Békára...na az már igen :)))
ld. B-King fórum 5848 és 5849 hsz
Ezekhez semmi közöm!
na igen, látni már én is láttam elgurulni egyet, meg képen, s ezért érdekelnének a részletek
én csak a gumisnál voltam ott mikor felrakták a gummát a felnire
de nagyon jó lett neki
Sziasztok! A B-King topicból pofátlankodom ide, mivel úgy értesültem, hogy Gekko nevű GSR-es kollega leszintereztette a felniket...s én is kíváncsi lennék, hogy ez hogy is működik, lehet-e esetleg krómoztatni is (olyat is láttam már)? Könnyű tisztán tartani? S főleg mibe fáj, hol érdemes?
Előre is kösz, ha olvasod és válaszolsz... természetesen másoktól is szívesen veszem, ha van infója :)
igen,valami olyasmi
PUSTI = a helyi tolmácsok majd lefordítják!
Ez olyasmi erre felé, mint az Isten hozott! (Vagy Ördög vigyen? )
1. Köszönöm a jókívánságokat és mielőbbi felépülést a mocidnak...
2. Hogy a p*csába nem tetszik neked a Brutale?
3. Z1000 is talonban volt, mert tényleg iszonyú szép (talán a legszebb naked a Ducati Streetfighter után), de annyit szerintem nem ér... vagy külföldről kell behozni. (pl. A dupla Akra kipufogó 380eFt a hazai Kawa kereskedőknél, kicsit eltúlzott ár... neten 1000USD máshol)
4. Szóval láthatod tényleg nagy agyalás és kutakodás volt részemről, minden szóba jöhető mocit (ami mindenes, mint a GSR) elemeztem. Első a Honda.