Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leömlő volt a vaterán nemrég....
kormányt vegyél pazzaz-t, olcsóbb, mint a gyári kormány
Szia pedró sajna csak annyit tudok mondani hogy hívd fel ezen számokat.
0670/5850436 Motrobontó 18ker fáy utca 2

A másik a sugomotor 0630/5798360

Sok szerencsét.Lenne még egy kérdésem mit csinálsz a törött alkatrészekkel a kuka helyett szivesen elhozom őket
A műanyagos mindent megcsinál hibátlanra ha megvan minden darabja... lefényezed és kész is.
Illetve ezeket a cumókat keresem motoromhoz:
-jobb oldali indek+ a körülötte lévő idom
-e. sárvédő
-lámpa (javított, enyhén sérült is lehet)
-bal oldali lámpa körüli idom
-kormány
-leömlő
-fékpedál ill. jobb első lábtartó

Lehet enyhén sérült is az összes keresett alkatrész.
Köszi, de elsősorban egyben szeretném eladni, a legjobb ajánlat viszi egy héten belül. Tehát lehet, hogy 8,500 Forintért megkapod mindkettőt. A lámpatakaró Barracuda márkájú.
oké a Tied!Pedro! így felnyomtam az árat,kérem a részem,,,,,,,,,,,,
a dekli szerintem nem gsr-re való, ne vedd meg
két különböző dologról van szó
Az nagyon baráti ár, bontóban csak a kis deklit adják ennyiért, kompletten 20-25 körül beszélgetnek. Ha megveszed fújd színre, úgy már nem annyira feltűnő.
10.000
jó estét
Szerintem Gixer dekli van a képen, de azt hiszem, hogy csereszavatos. (pulsz valami kis szervíznyílás lehet amit te úgy sem használnál) Egyik Gsr-n sem láttam még ilyet. Vedd meg nyugodtan, de ha majd egyszer el akarod adni a mocit akkor egy hozzáértő rögtön kiszúrja, hogy koccos volt a gép.
hát,akkor nemtudom
Elméletileg gsr 600 bontott dekni
hmm,az pont nincs ott szerintem... de ez nem GSR-re való ?
A dekni kinézetében megegyezik a GSR 600 deknijével.Csak amiben nem vagyok biztos az ez amit megjelőltem ez nektek is itt van?
nem változott semmi a blokkon mióta gyártják a GSR-t.
igyse látni ?
Elég nagy felbontású kép pedig elvileg nem változott semmi a motoron 2006 óta...
Köszi a képet de látja valaki az alsó deknin azt a kis karika részt?Azért kellene mert szeretném megvenni a deknit csak hát ha nem megyek biztosra elpocsékolok egy csomó pénzt mivel postán rendelem.
Mi lenne ha most mindenki kimenne a csodálatos álomszép GSR-600-as mocijához és jól lefotózná a blokk jobb oldalát .Ez olyan jó lenne nem?
Ne engedjük,hogy Szszilard elherdálja a pénzt egy használhatatlan deknire segitsünk neki hogy megtalálja az igazit
ÁÁÁ kezdek megbolondulni már csak méterekre vagyok attól,hogy újra hallhassam a kis gsr 600 hangját.Csak sajna mindig közbejön valami
én 8500-at
Sziasztok. Ha a plexi sérülésmentes és megvan a felfogatócumója, valamint gyári akkor adok érte 8000-et. ?
Hátha ez segit
Sziasztok még mindig égetően sűrgős lenne hogy valaki megmondja a deknivel kapcsolatos kérdésemre a választ.Az is szuper jó lenne ha valaki tudna mutatni a blokk jobb oldaláról egy jó képet.Igérem vendégem lesz egy sörre az illető csak segitsen valaki.
Legyetek jók sziasztok