Jóreggelt mindenkinek
Abdul, ragyogó ötlet, vasárnap mennyünk (20.-a, ha jól számolom) De jó lenne, szülinapi nagy guriga mindenkivel!
Oldklu, tegnap nagyon fáratt voltam, azért nem mentem ki a ringre, de ma, ha kettőkor indulunk halazni akkor megyek!
Para beszélt a malomvölgyről is, arra kicsit görbébb az út
Jó Reggelt!
Sűt a nap! Ez, eddig szokatlan tényező volt!
Mit is kell ilyenkor csinálni?
Hát MOTOROZNI!
Duna-kanyar felé nem lehet menni, mert Lepencén is átfolyások vannak, a hegyből a sok víz folyamatosan csorog ki, a másik oldal meg azárvizi munkák miatt nem járható!
Holnap egy Laza Velencézős halacskázásd és lángosevés, meg palacsintázás, meg utána goffffrizás? 12,30 Érd Tesco parkolóból indulok!
Aki jön, aki nem megyek!
Ezexerint nincs kész a cuccom
tegnap essssszméletlen móka volt a láziéknál voltunl vagy 40-50-en, a jutka + a lánya szülinapja
Abdul, ragyogó ötlet, vasárnap mennyünk (20.-a, ha jól számolom) De jó lenne, szülinapi nagy guriga mindenkivel!
Oldklu, tegnap nagyon fáratt voltam, azért nem mentem ki a ringre, de ma, ha kettőkor indulunk halazni akkor megyek!
Para beszélt a malomvölgyről is, arra kicsit görbébb az út
Sűt a nap! Ez, eddig szokatlan tényező volt!
Mit is kell ilyenkor csinálni?
Hát MOTOROZNI!
Duna-kanyar felé nem lehet menni, mert Lepencén is átfolyások vannak, a hegyből a sok víz folyamatosan csorog ki, a másik oldal meg azárvizi munkák miatt nem járható!
Aki jön, aki nem megyek!
Na de minek?