Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na léptem mindjárt reggel,,,,,,,,,,,,,,,,,,nekem Jó éjt!
Szombat jobb lenne nekem de majd kialakul .Majd figyelem a fórumot.
kicsikartam szomitol egy üveg söritalt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Szia Tybee!

Igen a vasárnap a napja az évfordulónak.
Abdul jelezte, hogy neki nem jó a hétvége....... de a következő meg már későn van.
Sajnos akkor ő nem tud jönni, ha vasárnap mennénk.
A héten ill. a napokban kellene beszélni Krisztivel, hogy nem zavarnánk-e........ bár mindentől függetlenül Lacához kimehetünk akkor is!

Megpróbálok beszélni Krisztivel holnap vagy holnap után, megírom mit beszéltem vele.

Szerintem a vasárnap lenne a látogatás napja.

Egyéb ötlet, észrevétel?
Ginó !

Áporkai dologból lesz valami ? Hogy készüljek
Jó estét !

Nagyon jó idő volt ma a motorozásra
gyere igyunk 1sört
egész nap nem is láttalak,,,,,,,,,,,
hát a fékpedált kakucson már én is reszeltem
az nem én vagyok, hanem a jobboldali

de mondjuk kár hogy ezt igy közlöd velem és arra nem méltattál hogy beszélj hozzám KÖCSÖG
Jó ST-t
Könnyű neked kitérdelni/letérdelni...... mert a rövid lábaidon alacsonyan van a koptató és amúgy is közel vagy a földhöz.
Én próbálgattam a Hringen, de nekem olyan magasan van a koptató és hosszú a lábam is, hogy az aszfalt közelében sem járt...... de a fékpedálom és a sztenderem megint tovább kopott....
Mennyapicsába
,,,,,,,még én sem tudok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mi van kuksimanó
havi Hring,2-3kakucs megyek veletek,de csak komoly Túrákra mint a Szilvásváradi volt
Szia Gino
Én meg assziszem, h nem tudsz annyit pályázni, h kielégitse a vágyaidat! Valamint még nem tanitottál meg motorozni , nem a Te hibád, az enyém , demég csak gurulni tudok motorozni nem
HY
aszt hiszem csak nagyobb túrákon veszek majd részt,(ha lesz olyan)a pici kis gurigákat kihagyom,és átállok a pályázásra!Tudom,hogy a Gsr nem pont erre való,de most ez van ,,,,,,,,,,,Kakucs,Hring,és talán még Pring