Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a pont!
Jóreggelt Személy szerint furcsállom, h a leghüjébbnek van a igaza
Para Bandybával beszéljél, mennék ma arra
motorozz.hu-ról csippentettem ki,mert most aktuális!
Ja! Nekem nem! ÉN MINDIG BETARTOM A SZABÁLYOKAT!
Üdv Mindenkinek!
Apróság, de ide vág!
Gyorshajtás esetén 60 napos a bírságkiszabási és kézbesítési határidő!
(témában 2010-03-03 -i bejegyzésem kiegészítése)
Magyar Közlöny 87. szám (2010.05.27. csüt) 21315-21316. old.
VII. Jogegységi határozatok
A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága 3/2010. (V.27.) közigazgatási jogegységi határozata
A közúti közlekedési bírság kiszabásának határidejével kapcsolatos 1/2010 közigazgatási jogegységi határozat 2010.04.01-napját követően kézbesített közigazgatási határozatok bírósági felülvizsgálata során nem alkalmazható.
Akit érdekel, az indokolást olvassa el.
Az elsőfokú közigazgatási hatóság a bírságot az előírás megszegésétől számított 60 napon belül szabhatja ki /Kkt. 21.§(4) bek alapján/.
A bírságot kiszabó határozatot a 60 napos határidő alatt kézbesíteni kell /Kr.2.9.§(4) bek alapján/, jogvesztő határidő.
Nem tud utána fordulni, ha csak nem abban az irányban állt a kamera eredetileg is, és elmenőket mért!
Jó reggelt!
Nem valószínű,a mérőautó helyzetéből adódóan,eléggé nehezen lett volna kivitelezhető hogy az elhaladó jármű után forduljon
Jó reggelt!
mivel 7végére motoros basztatás volt előirányozva ezért nyugodtan mérhetnek elmenőt is mi a véleményed
Lézer show nem vólt, csak gyereknap!
Nitrót igazoltatták!
És minden rendbe volt!
Mi vót, Mi vót! JÉGESŐ vót!
Sok rendszám nincs elöl....
OK
minden oké!
, mi vót
Nem, jobbhílyán van, már el is csereberéltem 1 komplett SV lámpára
Ez csak egy baromság! Megnézni, oszt kidobni! Ennyi!
Ich Bin MÜMÁJER?
Na szép!
Az elmult két napban a Henti és Én motoroztam!
Apropó! Henti, azt a dühös darázsfejet a motorodon komolyan gondoltad? A méhek levadásznak, ha ezt meglátják!
Kinyomtalak, mert ippeg az életemért küzdöttem!
Bocs!
aha

Jó Estét!
Mos jöttem meg! Délelőtt Szlovékia, Kék Kő, - Balassi Bálint vára, onnan Madách Imre kastálya, onnan sipirc haza, eső, jég meg minden! Itthon, Bálinton a bejárat előtt 35 cm JÉG !
Közben Rétségon a Mol kúton NITRO bütykölte a beázott gyujtást a Bea motorján, de végül rájuk húztam egy-egy kukás zsákot, mert át voltak ázva, majd a vasat hátrahagyva hazajöttünk. Holnap úgy is arra van dolgom a busszal, hazahozom nekik. Szóval megint motoroztunk, - tam! Akkor én most műmájer vagyok?
Nemtudom, egy törökbálinti fószer csinálta
Voltam a házatok előtt is, , de kinyomtál
Jó volt, mentem esőbe, napsütésbe, villámlásba, fúúúúúúúú, d fasza vóóót

na mesélj milyen volt a guriga
csak a fejidom olyan mint a hentié
Ki a fxsom csinálta!
Mentél a konkurrrencijához?
Sziasztok
, és ez még csak 60-65%-os, folytatjuk