Üdv Mindenkinek!
Apróság, de ide vág!
Gyorshajtás esetén 60 napos a bírságkiszabási és kézbesítési határidő!
(témában 2010-03-03 -i bejegyzésem kiegészítése)
Magyar Közlöny 87. szám (2010.05.27. csüt) 21315-21316. old.
VII. Jogegységi határozatok
A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága 3/2010. (V.27.) közigazgatási jogegységi határozata
A közúti közlekedési bírság kiszabásának határidejével kapcsolatos 1/2010 közigazgatási jogegységi határozat 2010.04.01-napját követően kézbesített közigazgatási határozatok bírósági felülvizsgálata során nem alkalmazható.
Akit érdekel, az indokolást olvassa el.
Az elsőfokú közigazgatási hatóság a bírságot az előírás megszegésétől számított 60 napon belül szabhatja ki /Kkt. 21.§(4) bek alapján/.
A bírságot kiszabó határozatot a 60 napos határidő alatt kézbesíteni kell /Kr.2.9.§(4) bek alapján/, jogvesztő határidő.
Nem tud utána fordulni, ha csak nem abban az irányban állt a kamera eredetileg is, és elmenőket mért!
Ich Bin MÜMÁJER?
Na szép!
Az elmult két napban a Henti és Én motoroztam!
Apropó! Henti, azt a dühös darázsfejet a motorodon komolyan gondoltad? A méhek levadásznak, ha ezt meglátják!
Jó Estét!
Mos jöttem meg! Délelőtt Szlovékia, Kék Kő, - Balassi Bálint vára, onnan Madách Imre kastálya, onnan sipirc haza, eső, jég meg minden! Itthon, Bálinton a bejárat előtt 35 cm JÉG !
Közben Rétségon a Mol kúton NITRO bütykölte a beázott gyujtást a Bea motorján, de végül rájuk húztam egy-egy kukás zsákot, mert át voltak ázva, majd a vasat hátrahagyva hazajöttünk. Holnap úgy is arra van dolgom a busszal, hazahozom nekik. Szóval megint motoroztunk, - tam! Akkor én most műmájer vagyok?
Nemtudom, egy törökbálinti fószer csinálta
Voltam a házatok előtt is, , de kinyomtál
Jó volt, mentem esőbe, napsütésbe, villámlásba, fúúúúúúúú, d fasza vóóót
Jóreggelt Személy szerint furcsállom, h a leghüjébbnek van a igaza
Para Bandybával beszéljél, mennék ma arra