Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Oldklu!

Megkaptad az email-emet?
jahh..
csak most olvastam lejjebb, hogy van itt egy eladó.
szia
gyári fejidomot nem adod esetleg külön?
szasztok!
most regisztráltam a pannónia ringre 08.12-re.
Nem jön közületek valaki?
Ne legyek már egyedül gsr-rel!
Esetleg volt már vki ott? Élménybeszámoló vagy ilyesmi?
Eladnám a mocimat Suzuki GSR-600 98LE 2006.08hó 12900Km Megkimélt szép állapotban, két kulcsal, renszeressen szervizelt.
Gyári fejidom, Ledes indexek bukogomba.
06/309043541
Sziasztok MINDENKI + GTfour!
Két hete, hétvégén, szintén az árvíz után jártam a pisztrángosnál és hiba nélkül üzemelt!
Lillafüred Eger közötti út,- néhány kavicsfelhordás kivételével,- k..va jó volt!
DE: FONTOS! FONTOS!
Szombaton SUZUKI NAP a HRINGEN! GYERTEK!
Hátha leesik egy kis potyázás!
Tomi lesz az egyik Blackes csapat felvezetője!
Irj a bá'-nak, hátha van belőle rózsaszin neked
jóózsaszínben kérek
Szárazabb Napot Mindenkinek !
Ne légy szerény, bátran kérd csak + az árát
Tehát a leecz-et 60000-ről induljon
Eladó a képen látható gyári GSR nagy fejidom, 40 000 Ft, és egy 20 órát üzemelt Siemens H4-es (GSR-be volt) bixenon szett, 10 000 Ft.
30/303-1520
Üdv Old mester! Hozzáfűzni való a témához:
A pisztrán telep az elmúlt idpszakok árvizeinek köszönhetően gyakorlatilag megsemmisült, vagy legalábbis nemhiszem, h talpon vannak, ha gondoljátok és az idő is engedi megnézem mi van arrafelé!
A tapolcai strand nem létezik, áztatás max a Barlangfürdőben lehetséges, ami nem óccó, viszont szép, árak a neten vannak, vagy be is irhatom.
Mindenesetre bennevagyok a dologban, ha errefelé lesz a gurula, akkor pipa a nevem mellé

áááááááááááááááááááááá
Érd, ha Bálint felől jösz alagút utáni körforg elsö kijárat ott jobbra a cukrázda előtti parkoló 18.30
Fndivel a helyszinen 18.50, neked az jobb!
1db mécsest hozzatok!
Kérdés: Junius 5.-én és 6.-án jobb időt jósolnak a meteurulógusok! :-))
Nekem lenne kedvem egy Pisztrángos-fürcsis túrához!
Bp.Mátra, Eger, Lillafüred,- pisztráng,- Miskolctapolca,- áztatás max 2 óra hereverő, nem leheveredő,- aztán ugyan erre vissza? Vagy: Vissza Egerszalókon keresztül Kisnána felé, ott a falú közepén van egy vár és a táj is bájos! Szép időben!
Nekem ez az út varázslatos volt a múltkor.
Köszi
+próbálok ott lenni
Természetesen, ott leszünk Erzsildivel!
Pontos időt és helyet kérek!
jöhetel nincs melójuk eddig,,,,,,,,,,,,,,,,
reggelt
nana, én is elmentem egy három naposra, 700 km, Mecsek,
Holnap, ha ráérsz este, szeretném, ha átjönnél Érdre a megemlékezésre, de nem csak neked örülnék, hanam az összes környékbeli GSR-esnek! Rosz idő esetén autóval, de ha idő engedi motorral!
Talán nem mindenkinek tiszta, abban a kereszteződésben 05. 25.-én meghalt egy 19-éves kölyök! Motorozott, a kereszteződésben nem kapott elsőbbséget!
Többen ismertük a srácot, de nem ez a lényeg, hanem azok a kurva táblák és jobb kéz szabályok, nameg az irányjelzés életet menthet!
Szóval gyertek, ha időtök engedi
Uff, szóltam