szasztok!
most regisztráltam a pannónia ringre 08.12-re.
Nem jön közületek valaki?
Ne legyek már egyedül gsr-rel!
Esetleg volt már vki ott? Élménybeszámoló vagy ilyesmi?
Sziasztok MINDENKI + GTfour!
Két hete, hétvégén, szintén az árvíz után jártam a pisztrángosnál és hiba nélkül üzemelt!
Lillafüred Eger közötti út,- néhány kavicsfelhordás kivételével,- k..va jó volt!
DE: FONTOS! FONTOS!
Szombaton SUZUKI NAP a HRINGEN! GYERTEK!
Hátha leesik egy kis potyázás!
Tomi lesz az egyik Blackes csapat felvezetője!
Üdv Old mester! Hozzáfűzni való a témához:
A pisztrán telep az elmúlt idpszakok árvizeinek köszönhetően gyakorlatilag megsemmisült, vagy legalábbis nemhiszem, h talpon vannak, ha gondoljátok és az idő is engedi megnézem mi van arrafelé!
A tapolcai strand nem létezik, áztatás max a Barlangfürdőben lehetséges, ami nem óccó, viszont szép, árak a neten vannak, vagy be is irhatom.
Mindenesetre bennevagyok a dologban, ha errefelé lesz a gurula, akkor pipa a nevem mellé
Érd, ha Bálint felől jösz alagút utáni körforg elsö kijárat ott jobbra a cukrázda előtti parkoló 18.30
Fndivel a helyszinen 18.50, neked az jobb!
1db mécsest hozzatok!
Kérdés: Junius 5.-én és 6.-án jobb időt jósolnak a meteurulógusok! :-))
Nekem lenne kedvem egy Pisztrángos-fürcsis túrához!
Bp.Mátra, Eger, Lillafüred,- pisztráng,- Miskolctapolca,- áztatás max 2 óra hereverő, nem leheveredő,- aztán ugyan erre vissza? Vagy: Vissza Egerszalókon keresztül Kisnána felé, ott a falú közepén van egy vár és a táj is bájos! Szép időben!
Nekem ez az út varázslatos volt a múltkor.
Holnap, ha ráérsz este, szeretném, ha átjönnél Érdre a megemlékezésre, de nem csak neked örülnék, hanam az összes környékbeli GSR-esnek! Rosz idő esetén autóval, de ha idő engedi motorral!
Talán nem mindenkinek tiszta, abban a kereszteződésben 05. 25.-én meghalt egy 19-éves kölyök! Motorozott, a kereszteződésben nem kapott elsőbbséget!
Többen ismertük a srácot, de nem ez a lényeg, hanem azok a kurva táblák és jobb kéz szabályok, nameg az irányjelzés életet menthet!
Szóval gyertek, ha időtök engedi
Uff, szóltam
Megkaptad az email-emet?