Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét !

Kihagyom , rossz idő várható !
minden pííízem bennevan, de legalább kéc van
hurráááá

holnap guritom haza
Szeva töki

Hogyáll a szerkezet?
áááááááá
DRÁSZVUTYE
Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között?

- depressziós: depi vagyok, öngyi leszek
- transzvesztita: peti vagyok, gyöngyi leszek
Van még egy bixenon szettem is eladó GSR-be. Kb 20 órát ha világított. 10 000 Ft-ért odaadnám.
Na csak megjött,és felis lett rakva az uj hátsogumi.Hála istennek,ugy szarrá áztam,hogy csuhajja

Tybee:Szombaton jössz egerbe?
Sziasztok!

Lenne egy gyári nagy fejidomom GSR-re. HA valakit érdekel 40 000-ért odaadnám. Jelenleg sötétszükemetál.30/303-1520
valakinek vagy nagyon szarul megy a bolt vagy marhára tele vannak sastojással
Megy is OT vizsgára

...........................és piros
Jó csütörtököt !

Ilyent még nem láttam ! SUZUKI GS 550 a 70-es évekből még bedobozolva, soha nem volt kinyitva, összerakva !
Szevasztok királyok.

Az a fasszopo gumiszerviz nemhozta meg mára a gumimat,igy nemtudom csapatni.Ha holnap se jön meg,szétver az ideg,mert szombaton mennék egerbe gurulni
ez a páciens ÉN voltam
nekem volt egy olyan motorozásom amikor a mögöttem haladó páciens egy kanyart kiegyenesített és belevágta a földes, füves útárokba a vasat

a megbeszélt helyen a fagyizóban a sorban álltam amikor csörgött hogy forduljak vissza mert esemény van és a gép gatter, kuka, game over.
visszamentem kiszedtem a friss termőföldet a kipuból, KIVETTEM sebességből és lőn csoda beindult
és azóta is ketyeg a vas
Köszönöm szépen a választ. Meg is találtam már. Vettem egy chipet bele és ide kell csatlakoztatni.
Jó akkor ha többet tudokfojtatjuk.
Hát nem ismerem a gsxr öndiagnózis működését. Ez függhet sokmindentől, ávjárat...stb.
De az alap öndiagnózis, az a FI lámpa, .....ezen felül lehet valahogy hibakódokat kiíratni, ami takarja a bemenő szenzorokat, azok jel bemenetét.
Lehet, ehhez a második lépcsőhöz kell valami kapcsoló egy üres csatiba a kábelkötegbe....bár lehet, hogy nem kell.... nem ismerem ennyire és főleg az ismeretlen gsxr-t.
Tény, hogy ha valamelyik fontos szenzortól nem kap jelet az ECM, nem indul a gép. Ez akkor érdekes, ha megy az AC és forgat az önindító és nem villog/világít az FI.....
Tényleg ez igy kevés amit tudok, de arról az öndiagnozisról valamit irhatnál. Gondolom a proci végigelenörzi a szenzorokat és ha minden rendben akkor inditható a gép.
Ha ott a zárlat miatt kiment biztosíték, az nem szólhat bele a motorvezérlőbe.
Műszerfal is sérült? Kábelezése?
Azt irtam hogy az összes lámpa sérült, az indexxek meg a hátsó lámpa a vezetékeken log! A tükrök letörve amibe van az elsö index!