Sziasztok.
Kb az idejét sem tudom már mikor jelentkeztem itt.Nagyon sajnálom,hogy kimaradtam.Valahol talán ott fejeztem be,hogy volt egy balesetem tavaly.Aminek az ügye még mai napig tart.Sajna a kis gsr 600 mai napig megcsinálatlanul pihen "légmentesen" elzárva.
Mivel itt a szezon visszaszeretnék pattani a nyeregbe.Hiába volt majd 3hónapos a felgyógyulásra forditott idő egyszerüen nem tunám abbahagyni a motorozást.
Amire szükségem lenne:dekni,fék kar,fékpedál,tükrök,plexi,index és a mellé való müanyag boritás. Ha valaki birtokában van valami amit elszeretne adományozni :) vagy olcsón megválna ezen alkatrészektől az legyen szíves írni.Ill jól jönne még pár cím(Buadepesten) ahol talán beszerezhetek valamit vagy valami hasznosra lelhetek.
Jelenlegi tervem hogy mivel a black motors-nál vettem a gépet oda viszem megcsináltatni is ha valaki nem ért egyet velem vagy tudna jobb megoldást az jelezze.Előre is köszi az észrevételeket ja fotot ne kérjetek mert nincs nagy kár.Csakis a motor jobb oldala sérült enyhén pár méteren csúszott ahol a deknire felfeküdt és kifojt az olaj.Előzetes átnézés útán nagyobb hibát nem találtunk.
Legyetek jók a hozzászólásokat nagyon köszönöm sziasztok
Örülök, hogy hallunk rólad.
Többiek, megjöttem, megint olvaslak benneteket, úgyhogy viselkedni...
Kykee gratula