Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Örülök, hogy hallunk rólad.

Többiek, megjöttem, megint olvaslak benneteket, úgyhogy viselkedni... Bár nem tudom mi van itt, 10 perc volt a kihagyott egy hetet elolvasnom....

Kykee gratula
Jó Reggelt, Hajnalt!
Ezt találtam, a jővő technikája?
http://www.flixxy.com/honda-u3...
Sziasztok.
Kb az idejét sem tudom már mikor jelentkeztem itt.Nagyon sajnálom,hogy kimaradtam.Valahol talán ott fejeztem be,hogy volt egy balesetem tavaly.Aminek az ügye még mai napig tart.Sajna a kis gsr 600 mai napig megcsinálatlanul pihen "légmentesen" elzárva.
Mivel itt a szezon visszaszeretnék pattani a nyeregbe.Hiába volt majd 3hónapos a felgyógyulásra forditott idő egyszerüen nem tunám abbahagyni a motorozást.
Amire szükségem lenne:dekni,fék kar,fékpedál,tükrök,plexi,index és a mellé való müanyag boritás. Ha valaki birtokában van valami amit elszeretne adományozni :) vagy olcsón megválna ezen alkatrészektől az legyen szíves írni.Ill jól jönne még pár cím(Buadepesten) ahol talán beszerezhetek valamit vagy valami hasznosra lelhetek.
Jelenlegi tervem hogy mivel a black motors-nál vettem a gépet oda viszem megcsináltatni is ha valaki nem ért egyet velem vagy tudna jobb megoldást az jelezze.Előre is köszi az észrevételeket ja fotot ne kérjetek mert nincs nagy kár.Csakis a motor jobb oldala sérült enyhén pár méteren csúszott ahol a deknire felfeküdt és kifojt az olaj.Előzetes átnézés útán nagyobb hibát nem találtunk.
Legyetek jók a hozzászólásokat nagyon köszönöm sziasztok
Az egyik oldala 35.000 ft
Hm...

2x 35.000 ft
Tomim is lábadozik
Ejha! Gratula nekik! Bontok is egy sört!
cééép jóóóó estét!
Egészséget a kis Balázsnak és Anikónak is
na, le koccintok az usziba majd jövök, addig is legyetek rosszak
máris?
húú,akkor a legjobbakat Nekik
tényleg mondtam már

Kykee barinknak megszületett a kis GSR bébije

ez úton is jó egészséget a babának is meg az anyucinak is
most?máá megint?
mondjuk ahogy szarrá áztam az nekem sem tetszett
nekem nem
térdelj te