Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

T-34 -es vagy Tigris?
Az komoly.....
Nyyyyyyyyyyyyya, megvan a tank is
Boldog névnapot Imola!

Miután ketten is jeleztétek, hogy nektek van, a kérdésem, hogy nemzetgazdaságunk fellendítése érdekében abba helyeznétek-e, avagy megválnátok-e tőlük?
Csaó kalbasz king
Szijja Zoli
Nekem van,,,,,,,,,,,,,,,,, Jó estét!Mindenkinek,,,,,,,,,,,,,,,,

Nállam is 1re jobb a helyzet! ! Az érdi postán van a lábtartó konzol, a tabosónak már boldog tulajdonosa vagyok, kész a farokidom fényezése, várom még az új bukógombát, a tankmég picit messze, de annak az alagútnak már látszik avége!
Hoji, boldog névnapot
Szevasztok
Készen van a motor emberek,a holnapi nap folyamán megyek át érte,és hozom haza .Természetesen még ma egy galiba közbejött,mivel nemlehetett betenni a középsö kipufogo összekötö csövet a régi segédalváz hajlása miatt,igy még ma gyorsan beszereztem egyet 10ezeré.Holnap összedugjuk,és hozom haza.Nemérdekel már,a lényeg hogy készvan
Ez bizony így van
"nem szeretnék vágott slick-et, mert ahhoz túl sokat járok a motorral országúton"
A vágott slick-el lehet ám országúton is menni
Hidegben? Télen is motorozol?
Reggel 7-kor indulsz? A gumi a nap 24 órájában bármikor használható!
Túl hamar elfogyna? Én 5500-at mentem el a hátsóval és nem finoman! Az első szinte nem is kopott, pedig fékezek is...pályán is voltak a gumik....
Simán be lehet melegíteni. Ha nem a verseny(üzemi)hőmérsékletre, de annyira bármikor felmelegszik, hogy jobban tapadjon egy utcainál. Szerintem még fél melegen is bőven tud annyit mint egy kemény utcai.... Amúgy én már mentem vele reggel fél 6-kor is...és indulás után kb. 1 km múlva szépet döntve kanyarodtam Szentendrén a kanyarokban.....
Ha pedig defektet kapok, akkor nem 30-40 ezrek ugranak....

De te tudod, te döntésed! Nem rábeszélni akarlak..... csak ne higgy feltétlenül a szóbeszédnek....

Hétfőn találkoztunk tatán vagy nem te voltál
Hoji, boldog névnapot neked!
Ilyen lett, kicsit csalós, mert koszos....
Nem...

Készíttettem egy a GPR Ghost dobjához hasonló, illetve abból az ötletből induló dobot, hogy elférjen a givi tartó. Nagyon szép lett, de az egyik pipa pár mm-rel följebb van és a vége hozzáért a műanyag takaróhoz, amin felhólyagosodott a fényezés... Nem haragszom miatta, nagyon megküzdöttek a srácok, teljesen kézzel kellett készíteni... Ez az első ilyen dobjuk, pedig nem ma kezdték... Kijavítják...
Vizsgához nem kell levenni a dobot sztem... Nehogy már megsz**asson az a bolt ahonnan jött a motor
Mennyit kérsz érte?
köszönöm az vane majd figyeljétek csak milyen tuti 'neves' fotót teszek majd fel a datalapomra
Neked ma Névnapod is van ezért Boldog Névnapot
na de nem várja senki
csak nem vizsga
nekem van
Sziasztok

Tud valaki ezekből a takaró műanyagokból?

Az enyém megolvadt:)

Kösz