Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ismered, ismeritek az öndiagnózis menetét, abból ki lehet deríteni, hogy hol a hiba.
Ha nem sérül elektromos rendszer sehol, akkor nem vág ki biztosítékot sem.
AC megy?
Önindító forgat?
Kijelzőn valami hibaüzenet?
Fostalicska idö elmulik,aztán már idejelenne egy összeröffenés,megismernem a fiukat/lányokat,ki minek érzi magát
Rajtad múlik csak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kéne már lassan olyan kép is,amin az én szervezetem is rajtavan
Jó estét Királyok!
A rajzon megtaláltam a TO senzort az elsö üllés alatt van a vázhoz csavarozva ott nem sérült a gép! Az összes lámpa sérült lehet hogy kinyomott egy biztit és ez miatt nem indul.
Minek kel neked gsxr? A GSR nem elég jó?
Te hűtlen!
Hozd haza, megcsináljuk.... aztán majd azt mondjuk nagy baja volt és jól lealkudjuk!
Az még úgysem ugyanaz, mintha az agyam az én kezeimet irányítaná és a saját füleimmel hallanám a hangokat, saját szememmel látnám az egészet..... tudod te ezt jól, de a telefonnál azért jobb. De én napközben nem vagyok gép közelben.
Rendben van köszi . Mert ha elindul akkor megvenném.
jó ST-t
Gino van msn-ed vagy skypéd mert akkor szerelhetnénk webkamerával na mit szólsz az 5lethez
Szia! !

Már napokkal ezelőtt megadtam neki .....
Jóestét!
Mennyi jó hír , csak a szilárd küzd, ajállanám a Sugomorort:305798360-as
ÉN VASÁRNAP MOTOROZOK ÚJRA! , H HOZZÁTEGYEK VALAMIT A JÓKHOZ!
Telefonon sem tudok szerelni........
Az a baj, hogy hiába mondasz el bármit vagy hiába kérdezek valamit..... biztos nem azt és úgy mondod és látod, mint ahogy én látnám, érzékelném saját magam.
De ettől függetlenül nyugodtan felhívhatsz, de az meg sem közelíti azt, mintha én előttem lenne a motor.
Ha kitleszek és nem boldogulok akkor felhivhatlak?
Nem tudom, hogy hol lehet a TOS benne, de ha nem sérült semmilyen egység, kábelek, kapcsolók, akkor az sem.
De semmit sem tudok, teker-e az önindító vagy nem, megy-e az benzinpumpa vagy nem, szikra van-e vagy nincs..... szóval így nem tudom megmondani mi a baj....sorry.
Szia. Erre gondoltam hogy van dölésgátló és lehet hogy az is megsérült. Esetleg nem tudod hogy hol van az felszerelve? A GSR-en is van ilyen?
Kicsit más a tapadása, kérdés mennyire érezhető ez az úton.
Az eleje puhább, lágyabb (jobban tapad)..... nem jelenthet problémát, szerintem.
Szia!

Sajnos távgyógyításban nem vagyok olyan jó, mint Gyúrcsók!
Így, ennyi infóval miszerint összetört elöl és hátul..... rengeteg dolog lehet amiért nem indul.
Semmilyen körülményt, próbálkozást, adatot nem tudok. Felesleges találgatni.... szerintem.
Ha csatlakozók, kábelköteg, kapcsolók nem sérültek (100%), akkor van benne -lehet nem külön egységként- dőlés/borulás érzékelő, ami eséskor leállítja a motort. Bár ez utóbbi felállított motornál alaphelyzetbe kell, hogy kerüljön és indítható a motor.
Kár igazából találgatni, mint mondtam..... látnom kellene, megvizsgálni...
Gino figyu már.Fog valami problémát jelenteni az,hogy elöl ContiRaceAttack,hátul meg ContiRoadAttack lesz?
Igen, elég.
Kb. 25-30 Nm a meghúzása, ami annyi, hogy amikor feltekerted ütközésig akkor még kb. 3/4 fordulatot húzol rajta.