A rajzon megtaláltam a TO senzort az elsö üllés alatt van a vázhoz csavarozva ott nem sérült a gép! Az összes lámpa sérült lehet hogy kinyomott egy biztit és ez miatt nem indul.
Az még úgysem ugyanaz, mintha az agyam az én kezeimet irányítaná és a saját füleimmel hallanám a hangokat, saját szememmel látnám az egészet..... tudod te ezt jól, de a telefonnál azért jobb. De én napközben nem vagyok gép közelben.
Telefonon sem tudok szerelni........
Az a baj, hogy hiába mondasz el bármit vagy hiába kérdezek valamit..... biztos nem azt és úgy mondod és látod, mint ahogy én látnám, érzékelném saját magam.
De ettől függetlenül nyugodtan felhívhatsz, de az meg sem közelíti azt, mintha én előttem lenne a motor.
Nem tudom, hogy hol lehet a TOS benne, de ha nem sérült semmilyen egység, kábelek, kapcsolók, akkor az sem.
De semmit sem tudok, teker-e az önindító vagy nem, megy-e az benzinpumpa vagy nem, szikra van-e vagy nincs..... szóval így nem tudom megmondani mi a baj....sorry.
Sajnos távgyógyításban nem vagyok olyan jó, mint Gyúrcsók!
Így, ennyi infóval miszerint összetört elöl és hátul..... rengeteg dolog lehet amiért nem indul.
Semmilyen körülményt, próbálkozást, adatot nem tudok. Felesleges találgatni.... szerintem.
Ha csatlakozók, kábelköteg, kapcsolók nem sérültek (100%), akkor van benne -lehet nem külön egységként- dőlés/borulás érzékelő, ami eséskor leállítja a motort. Bár ez utóbbi felállított motornál alaphelyzetbe kell, hogy kerüljön és indítható a motor.
Kár igazából találgatni, mint mondtam..... látnom kellene, megvizsgálni...
AC megy?
Önindító forgat?
Kijelzőn valami hibaüzenet?
Te hűtlen!
Már napokkal ezelőtt megadtam neki .....
Mennyi jó hír , csak a szilárd küzd, ajállanám a Sugomorort:305798360-as
ÉN VASÁRNAP MOTOROZOK ÚJRA! , H HOZZÁTEGYEK VALAMIT A JÓKHOZ!
Az a baj, hogy hiába mondasz el bármit vagy hiába kérdezek valamit..... biztos nem azt és úgy mondod és látod, mint ahogy én látnám, érzékelném saját magam.
De ettől függetlenül nyugodtan felhívhatsz, de az meg sem közelíti azt, mintha én előttem lenne a motor.
De semmit sem tudok, teker-e az önindító vagy nem, megy-e az benzinpumpa vagy nem, szikra van-e vagy nincs..... szóval így nem tudom megmondani mi a baj....sorry.
Az eleje puhább, lágyabb (jobban tapad)..... nem jelenthet problémát, szerintem.
Sajnos távgyógyításban nem vagyok olyan jó, mint Gyúrcsók!
Így, ennyi infóval miszerint összetört elöl és hátul..... rengeteg dolog lehet amiért nem indul.
Semmilyen körülményt, próbálkozást, adatot nem tudok. Felesleges találgatni.... szerintem.
Ha csatlakozók, kábelköteg, kapcsolók nem sérültek (100%), akkor van benne -lehet nem külön egységként- dőlés/borulás érzékelő, ami eséskor leállítja a motort. Bár ez utóbbi felállított motornál alaphelyzetbe kell, hogy kerüljön és indítható a motor.
Kár igazából találgatni, mint mondtam..... látnom kellene, megvizsgálni...
Kb. 25-30 Nm a meghúzása, ami annyi, hogy amikor feltekerted ütközésig akkor még kb. 3/4 fordulatot húzol rajta.