Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Suzukis motoros bőrkabát 1 Ft-os aukcióban
itt
Szia Gino !
Van egy ismerösöm aki Németben lakiki és van egy GSX-R 600 motorja amivel elesett és összetört elöl-hátul a gép. Azt mondja hogy az ota nem tudja elinditani. Én kb. 10 nap mulva utazok hozzá és megkért hogy segitsek neki megtatálni a hibát. Szerinted ilyenkor mit kellene megvizsgálni? Na jó hát meg kell van e bent benzin, de az ilyen egyszerü hibát tudom.
köszönöm szépen a segítséget!illetve az infot!
elég az olajszüröt csak kézzel meghúzni?
Szia!

3-4 dl nem vészes, tavaly én is 4 liter Repsol-al mentem, mert akkor érte el a max-ot az ablaknál. Nem bántja a szelepszárakat.....
De ennél többet ne önts bele!
Szassztok

baripeti:Megoldodott a gumiprobléma,köszi azért a közbenjárást!
a túl sok olaj szétverheti a szelepszárakat. Engedj le belőle.
Szép napot!

Most cseréltem olajat a mociban és egy kicsit sok olaj ment bele !nem figyeltem eléggé és a 3,6 helyett majdnem hogy csak 4 lityi ment bele!
mit tegyek?engedjek le belöle vagy nem lesz gáz?

elöre is köszönöm a segítséget
igen, zöld a csati.
Szia Zsolt! Láttam a tévében,hogy nálatok it több volt a vasser mint kéne!Remélem nincs nagy gond!Csaó.
tyrestore2000@gmail.com
Itt elég olcsón találsz gumit!
Szevasztok 600-a sok!
Szia!
Természetesen van IAT szenzor, mint minden injektoros motorban.
Ahogy maci mondja, az airboxban van, ha jól emlékszem zöld maga a szenzor és fekete csatlakozó megy rá.
Az airbox menetirány szerinti bal oldalán, hátul van, az injektor sor felett.

a légszűrőházon. Nekem van eladó
Holnap hívlak
Na mentem aludni,fél4kor kelés,mert vár a pooosta ,joccakat

baripeti:06703845331.holnap csörögj meg,és megbeszéljük a dolgokat
Elis adod?
Nekem van
ST-t
Jó estét !
Sziasztok. Nem e tudja valaki hogy van e a gsr-ben beszivott levegő hőmérséklet érzékelő? Ha valaki tudja irja már meg . Köszönöm.
Szevasztok

Elszállt a hátsogumim .Valakinek nincs esetleg egy elado,Continental Sport Attack Race gummancsa?
Szia a tükrök nagyon jól jönnének meg tudnánk beszélni valamikor?Amint látom van msn címed ott felveszlek ha nem haragszol ok?
szia ! a régi tükreimet szívesen Neked adom

itt próbáld a többit 06705850436 Bp.XVIII. ricsibontó