Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt
Monnyad tesa mizus
Henti he képben leszel akkor
Jó reggelt Kutya királyok
Jó éjt
Jó estét Mindenkinek
igazából valamiért nekem itt jobb csak innen meg mindenki oda ment nem baj,majd tartom itt a frontot
nem tudom rég jártam ott na minnyá megyek bekukk oda ha már ennyire hiánycikk vagyok mindenhol ma
de ez olyan kérdés volt mint amit fndi szokott írni nekem:hogy....köcsögöm?
fórum?.....
szedd le a kipuffot occcsóóóó megoldás
Szia!

Ötsimura dob! ~50 papír körül megvan és nem csak szebb lesz a hangja, hanem ááááálllllaaaattttt!
Lehet Kykee-nek megvaqn még az övé, keresd meg, kérdezz rá!
Itt éred el.
]Itt [/L] pedig a hangja...... ez extrém, de legalább meghallanak!
Szia Gino!
Ismét a segítségedet kérném.
Szeretnék valami szebb hangot a motornak.
Mit javasolsz ami nem kerül nagyon sokba.
igazd van nem gyári,de motul az tuti mert azt forgalmazták a kereskedésben!
wazze akkor én elkéstem már kicsit a fékfolyadékkal!kösz a képet.el is mentettem gyors mert a füzetem amiben ezek benne vannak nem tom hová tünt!
Gyári olaj?
Azt 1000 km-nél lecserélik. Utána nem gyárit tesznek bele, hanem amit a márkaszerviz forgalmaz..... többnyire Castrol Power 1-et.
18.000 km-nél levegőszűrőt is cserélni kell.
Nem nehéz, de odafigyelés kell hozzá.... nehogy valami hiba legyen az airbox körül.

(márkaszerviz)
motul!a gyári azthiszem mert még márkazerviben csinálták!
most majd én csinálom itthon ha sikerül!:)
ez most a 18000-es szerviz lesz!kell ilyenkor már fékolajt is cserélni?vagy az mikor javallot?
Sziasztok!
Elnézést a zavarásért, de készleten maradt egy GSR láncszettem DID 525VM2 lánccal és gyári méretű lánckerekekkel. Most 32.000Ft-ért vihető a teljes szett.
Érdeklődni itt lehet.
Persze, egyél bele bátran! Ne keresgélj.
Most milyen olaj van benne?

Nekem Repsol Moto Racing 4T 10W-50 volt benne tavaly, idén Motul 5100...... de a következő megint Repsol lesz, mert azzal én finomabbnak éreztem a váltást.
akkor bátran vehetek ilyet?
vagy érdemes lenne még keresgélni szerinted?
Szia!

Jó az az olaj, amit kinéztél.
De jobb a Repsol Moto Racing 4T 10W-50.

illetve nem is azt hogy mit kéne bele rakjak. inkább az hogy melyik lenne a leginkább megfelelő a mociba?sajnos lövésem sincs és ezért gondoltam írok mert hogy valaki biztos tudna valami okosat mondani nekem!
Hello!

mi a véleményetek ezen olajokrol a kutyuliba?nem nagyon tudom mit kéne bele raknom!linklink
most már mész ha kell,ha nem ugye?
Joreggelt!

Megyek Turkevére juhászfesztiválra,tolok egy jo birkapörit.Remélem szarrááazok
Jó reggelt!
elfeldted hozzátenni mégegyszer hogy: idő....