áhh, értem
szóval Te ezt ajánlod. leesett végre
viszont én nem szeretnék vágott slick-et, mert ahhoz túl sokat járok a motorral országúton meg hidegben. Reggel 7-kor indulok melóba meg ilyesmi.
Egyrészt túl hamar elfogyna, másrészt aligha tudnám bemelegíteni eléggé, hogy optimális legyen a tapadás.
Mindenképpen utcai gumit szeretnék.
Üdv Mindenkinek!
Hétvégén 45 mm eső várható! Hajót kéne venni inkább!
Jobbulást a "betegnek",- mert tudom, hogy csak az ágymiatt jelentett beteget, mert ott nem érzi magát magányosnak!
A többieknek, meg szép napot! (Szombaton leszek legközelebb.)
A seggéhez már minden +van, azt össze lehet rakni, holnapra összeáll a abalos lábtartóm, csak a konzol kell hozzá, az eleje is elvileg megvan, a tank az gáz
Tegnap találtam egyet 20é, de sérült, holnap megy érte a lakatos aztán mongya, h mennyibe fáj a javítás, hétvégén elhozom készen, megy a fényezőhöz!
Elvileg, ha minden müxik akkor jövö héten összerakjuk, hét végén már motorozás lesz
szóval Te ezt ajánlod. leesett végre
viszont én nem szeretnék vágott slick-et, mert ahhoz túl sokat járok a motorral országúton meg hidegben. Reggel 7-kor indulok melóba meg ilyesmi.
Egyrészt túl hamar elfogyna, másrészt aligha tudnám bemelegíteni eléggé, hogy optimális legyen a tapadás.
Mindenképpen utcai gumit szeretnék.